Vacuuming

DANISTIR & MANU SRL va permite sa beneficiati de servicii complete pentru curatenie la scari de blocuri in Timisoara ; serviciile sunt extinse si la complexe rezidentiale

 
Cleaning Mirror

Servicii de curatenie Afaceri / Birouri

Un serviciu zilnic de curățenie vă va salva munca de curățare și personalului dvs. și vă va permite să vă concentrați asupra muncii și rutinei zilnice. În același timp, echipe dedicate de curățenie se vor apropia de spațiile de lucru și încăperile din clădire și se vor ocupa de golirea coșurilor și de curățarea plăcilor și a covoarelor. Aceste mișcări zilnice de curățare vă vor permite să vă bucurați de o brățară cu o structură curată și atunci când trebuie să efectuați operațiuni periodice mai intense de curățare, scurtați semnificativ procesele datorită acestor lucrări de întreținere zilnică. Iată serviciile zilnice oferite de o companie de curățenie pentru afaceri.

 

Curatenie Timisoara in spatii comerciale si birouri este un serviciu disponibil clientilor nostri, fiind efectuat de catre firma noastra cu aparatura si ustensile profesionale, precum si cu personal specializat.

Mopping the Floors
 
Vacuuming

Căutați modalități inovatoare, noi și creative de a vă face casa,biroul,restaurantul,etc. un loc mai curat, mai frumos și mai confortabil de locuit?

Cleaning Materials

Curățarea construcțiilor este rareori cea mai importantă atunci când cineva se gândește să întreprindă o remodelare sau să se mute. În schimb, atunci când oamenii se gândesc să-și remodeleze spațiul de lucru sau să se mute într-un birou mai spațios, se gândesc de obicei la efortul pe care îl ia renovarea sau la stresul de a muta totul dintr-un loc în altul. Apoi, vei putea să te bucuri de noul spațiu fabulos, nu?

Cleaning Ladies

Oferim servicii profesionale de curățare a scărilor de înaltă calitate și fiabile în Timisoara. Personalul nostru extrem de experimentat, de încredere și conștiincios se va asigura că vă lăsăm casele de scări, zonele comunale, căile de intrare, balustradele și balustradele, ferestrele și magaziile de coșuri în cele mai înalte condiții posibile.

Cleaning Mirror

Service

Since its founding, DANISTIR & MANU SRL has been one of the most trusted names in the industry. Hire us for this service and learn how we cater to the needs of each client, ensuring the results you need and deserve.

Get in Touch