• DANISTIR & MANU SRL

Spalarea Scarilor

Spălarea scărilor în Timisoara și zona înconjurătoare

Rareori găsești un loc mai murdar decât o scară. Odată cu vremea daneză, este imposibil să eviți să tragi noroi, sol și murdărie în interior în viața de zi cu zi. Dar scara este doar una dintre zonele proprietății, care ar trebui să pară preferabil primitoare și bine întreținute. Prin urmare, ar putea fi o idee bună să căutați ajutor profesional din exterior pentru întreținerea bazată pe curățare a casei dvs. de scări.

La DANISTIR & MANU, una dintre competențele noastre de bază este curățarea temeinică a scărilor, balustradelor și balustradelor cu tehnici special dezvoltate. În plus, efectuăm întotdeauna o aspirare completă pe toată scara și pe treptele individuale. Efectuăm serviciul nostru de spălare a scărilor în profunzime în Timisoara.

Spălați scările o dată pe săptămână

Ca parte a unei întrețineri la etaj într-un complex de apartamente, este crucial ca scările să fie aspirate și spălate la intervale regulate. Acest lucru evită acumularea de murdărie și murdărie vechi, care mai târziu poate fi dificil de îndepărtat din nou. În același timp, este foarte important pentru asociație și finanțele administrației imobiliare ca intrarea să fie curată și bine întreținută pe parcursul anului, când proprietatea trebuie evaluată în mod continuu. Prin urmare, vă recomandăm o schemă de spălare a scărilor în care personalul nostru de curățenie calificat iese și curăță temeinic scările o dată pe săptămână.

Cu toate acestea, aveți și posibilitatea de a alege alte soluții, în care, de exemplu, vă mulțumiți cu o curățare lunară a scărilor. Suntem gata să vă sfătuim cu privire la soluția potrivită în situația dvs. specifică. Asistenții noștri de service au finalizat fiecare un curs solid de formare și dezvoltă continuu competențe suplimentare care le permit să ofere un rezultat perfect de curățare - de fiecare dată. Prin urmare, garantăm o calitate ridicată și o formă eficientă de curățare care împiedică proiectele de restaurare inutile (și costisitoare) ulterior, în caz de implicire.

Curățarea scărilor

Primul pas al procesului nostru de curățare a scărilor implică de obicei o aspirare completă, astfel încât praful și murdăria de suprafață să fie îndepărtate de la etapele individuale. La fel, ne asigurăm că spălăm bine toate balustradele și balustradele, astfel încât să nu fie grase și murdare la atingere. După ce au fost efectuați pașii inițiali, vom începe apoi spălarea temeinică a pașilor individuali, astfel încât aceștia să pară curați și prezentabili în casa scării.

O scară curată face minuni pentru o expresie ascendentă. Cu o scară fără murdărie, proprietatea va părea mult mai primitoare pentru oaspeți și rezidenți. Contactați- ne pentru a afla mai multe despre cum și când putem face față curățării scărilor pentru dvs.

Obțineți o ofertă de spălare a scărilor

Contactați- ne și descrieți-vă dorințele pentru o spălare a scărilor - și primiți o ofertă neobligatorie pentru sarcina dvs. specifică în scurt timp. La DANISTIR & MANU, ne concentrăm întotdeauna pe o abordare orientată spre soluție, astfel încât nu trebuie să petreceți inutil mult timp evaluând soluția potrivită. De aceea suntem întotdeauna gata să venim cu sugestii care să se potrivească situației și nevoilor dvs. 0733388820

2 afișări0 comentarii

Postări recente

Afișează-le pe toate