• DANISTIR & MANU SRL

SERVICII DE VOPSIRE ȘI DECORARE

Vrem ca clienții noștri să aibă toate serviciile de care ar putea avea nevoie pentru casa lor de la o companie pe care o cunosc și în care au încredere. Clienții noștri de curățenie știu că lucrăm mereu din greu și oferim cele mai bune servicii posibile, indiferent de serviciile pe care le folosesc. Indiferent dacă clienții noștri de curățenie trebuie să termine o lucrare de vopsire, o tapetare pe hol sau întreaga lor redecorare a casei, omul nostru poate face totul.


Ce includ serviciile noastre de pictură și decorare?

Serviciul nostru de pictură și decorare include orice fel de pictură și decorare pe care o companie tipică ar oferi-o. Putem intra și vopsi o singură cameră la un standard foarte ridicat sau întreaga dvs. casă la aceleași standarde exigente.


Mulți dintre clienții noștri de pictură și decorare adoră că putem oferi serviciile noastre de curățenie alături de serviciile noastre de pictură. Acest lucru le permite să obțină toate serviciile de care au nevoie de la o companie de familie de încredere.


Clienții noștri de menaj pot profita și de serviciile noastre de pictură și decorare. Mulți dintre acești oameni se luptă să facă singuri lucrări ciudate de pictură și decorare și doresc ca cineva în care să aibă încredere să facă aceste sarcini pentru ei.


Când să utilizați serviciile noastre de pictură sau decorare?

Puteți folosi oricând serviciile noastre de vopsire și decorare împreună cu serviciile dvs. normale de curățenie. Dacă, de exemplu, doriți să creați o cameră în casa dvs., handymanul nostru poate veni și să-și folosească expertiza pentru a vă ajuta, consultați celelalte servicii de handyman pentru a vedea cât de mult vă poate ajuta să vă transformați casa. Desigur, unii oameni folosesc și serviciile noastre de pictură și decorare ca serviciu independent. Pictorul și decoratorul nostru pot intra și vopsi sau tapeta o cameră sau vă pot transforma întreaga casă dacă aveți nevoie de el.


Pentru a afla mai multe despre handyman-ul nostru sau serviciile de pictură și decorare sau pentru a rezerva aceste servicii, contactați-ne. Puteți utiliza caseta de mesaje de pe ecran pentru a întreba despre serviciile noastre de handyman sau pentru a rezerva o vizită pentru o ofertă. Puteți să ne trimiteți prin e-mail și o imagine a operei și o putem folosi pentru a cita lucrarea.0733388820

0 afișări0 comentarii

Postări recente

Afișează-le pe toate

Sunteți interesat de serviciul nostru intern de călcat sau doriți ca călcarea să fie o parte din rutina dvs. de curățare? Vom putea să vă călcăm hainele ținând cont de preferințele dumneavoastră. Majo