• DANISTIR & MANU SRL

Servicii de curatenie industriale

Avem o vastă experiență în curățarea tuturor tipurilor de pavilioane, fabrici și industrii din Timisoara. Suntem pregătiți corespunzător pentru orice tip de curățenie (interior și exterior al clădirilor, fațadelor, sticlei, fațadelor vitrate etc.).


Curățarea fațadelor pavilionului Avem o vastă experiență în curățarea pavilioanelor pavilioanelor industriale și a fabricilor din Timisoara, indiferent de dimensiune. Avem personalul și resursele tehnice potrivite pentru a efectua toate tipurile de curățare a fațadelor și a elementelor acestora (cum ar fi ferestrele greu accesibile).

Curățarea podelelor pavilioanelor Menținerea pardoselilor în industrie, fabrici, ateliere și pavilioane este foarte importantă pentru a se asigura că nivelul de murdărie nu afectează productivitatea și sănătatea lucrătorilor. Avem utilaje specializate (cum ar fi mașinile de curățat și măturat pardoseala).

Curățarea tavanelor pavilioanelor Curățarea tavanelor pavilioanelor industriale necesită utilaje adecvate și personal calificat, deoarece acestea sunt locuri dificile de accesat. avem personal cu o vastă experiență în curățarea tavanului, ceea ce garantează calitatea rezultatului.


Curățarea pieselor de mașini Efectuăm curățarea în profunzime a pieselor utilajelor folosind sistemul de CURĂȚARE CU ULTRASUNETE. Curățăm piesele metalice de toate volumele (filtre, supape, chiulase etc.) și obținem cele mai dificile locuri pentru a fi curățate corespunzător. 0733388820

0 afișări0 comentarii

Postări recente

Afișează-le pe toate