• DANISTIR & MANU SRL

Servicii de curățenie pentru școli și grădinițe din Timisoara

Oferim servicii de curățenie personalizate, care contribuie la menținerea curată și ordonată a spațiilor din școli și grădinițe în fiecare zi. Oferim servicii de curățenie în Timisoara și în împrejurimi.


Îngrijirea zilnică și curățarea spațiilor din școli și grădinițe


Oferim servicii de curățenie în diferite instituții de învățământ și copii care sunt supuse unor cerințe ridicate de igienă. În funcție de dimensiunea spațiilor și de cerințele de curățenie, spațiile dvs. pot fi îngrijite de un angajat de curățenie sau de o echipă cu mai multe persoane. Asistenții noștri profesioniști de curățenie vor fi întotdeauna acolo la ora convenită, exact conform planului. Când personalul nostru de curățenie vine la voi, va îndepărta toate suprafețele ușor și greu accesibile, va spăla ferestrele și pereții, va spăla podele și covoare cu vid. Echipa noastră de curățenie va curăța toate camerele, inclusiv cantina și spațiile de odihnă ale educatorilor și studenților, facilitățile sanitare, va înlocui articolele de igienă, va sorta și elimina deșeurile. Folosim curățarea manuală și mecanică a spațiilor în funcție de suprafață.


Curățarea periodică a camerelor în funcție de nevoile dvs. individuale.

Echipa noastră de curățenie vă poate curăța și ordona spațiile de dimineața devreme până seara târziu, de 7 ori pe săptămână (lucrăm în weekend și de sărbători). În funcție de mărimea localului, personalul de curățenie poate rămâne în localurile dvs. toată ziua sau numărul de ore necesar. Suntem flexibili în ceea ce privește resursele umane și, prin urmare, curățarea spațiilor dvs. poate fi efectuată de către unul, precum și de mai mulți asistenți de curățare la un moment dat.

Folosim produse de curățare ecologice.

Pentru a obține eficiență și viteză maximă atunci când curățăm, ne ocupăm de toți agenții și echipamentele de curățare necesare de care am putea avea nevoie atunci când curățăm și curățăm spațiile dumneavoastră. Dacă preferați, vă putem folosi produsele de curățare. La nevoie, putem efectua și toate serviciile de curățenie cu produse organice.

Efectuăm un control continuu al calității. Munca pe care asistenții noștri de curățenie o efectuează la diferite locuri de muncă este monitorizată și coordonată de un inspector de calitate care efectuează verificări zilnice asupra calității serviciilor noastre de curățenie. Controlorii noștri de calitate sunt în contact direct cu persoana responsabilă pentru camerele în care se efectuează curățenia, ascultă dorințele și ajută la rezolvarea oricăror probleme care pot apărea cu privire la calitatea sau sfera serviciilor furnizate.

Ne adaptăm nevoilor dvs. individuale și sunteți liber să alegeți domeniul, timpul și frecvența serviciilor noastre de curățenie, punând la punct programul personalizat care vi se potrivește cel mai bine. 0733388820

0 afișări0 comentarii

Postări recente

Afișează-le pe toate