• DANISTIR & MANU SRL

SERVICII DE ÎNTREȚINERE ȘI CURĂȚARE

Întreținerea profesională a clădirilor de afaceri și rezidențiale este un loc de muncă care face viața mai ușoară.

Mulți ani de experiență în întreținerea spațiului comercial și rezidențial oferă companiei DANISTIR & MANU. capacitatea de a satisface toate cerințele clienților și lucrările de întreținere și curățare a clădirilor de afaceri și rezidențiale într-un mod calitativ și profesional.

Pentru a obține cea mai înaltă calitate a serviciilor de întreținere și curățare pentru clădiri rezidențiale și de afaceri, DANISTIR & MANU se bazează pe cunoștințele și experiența acumulate în ultimii 5 ani de activitate. În calitate de succesor al echipei DANISTIR & MANU s-a angajat continuu în curățenia profesională din 2015.

DANISTIR & MANU folosește mașini moderne și agenți de curățare pentru întreținerea și curățarea clădirilor de afaceri și rezidențiale. Personalul DANISTIR & MANU cunoaște foarte bine meseria de întreținere a spațiului și, în consecință, o realizează cu dedicare și calitate, astfel încât igiena în spațiul comercial și rezidențial să îndeplinească cele mai înalte standarde.

Ca parte a echipamentelor pentru întreținerea și curățarea spațiului, DANISTIR & MANU SRL are și echipamente pentru spălarea manuală și manuală a tuturor tipurilor de sticlă, suprafețe moi și dure: marmură, plăci ceramice, vinil, covor-covor cu posibilitatea de spălare și uscare la fața locului.

Întreținerea și curățarea pot fi efectuate prin șase tipuri de servicii de bază:

  1. Întreținerea spațiului de afaceri și de birouri

  2. Curățarea după lucrări de construcție

  3. Curățarea clădirilor și a împrejurimilor imediate ale clădirilor

  4. Curatenie apartament

  5. Curățarea covoarelor, a mobilierului și a scaunelor auto

  6. Întreținerea pe timp de iarnă a căilor de acces și a căilor către clădiri


Aspectul curat și proaspăt al spațiului de afaceri este mai atractiv și ajută la păstrarea celor vechi și la creșterea numărului de clienți noi. Clădirile și spațiile comerciale care sunt curățate și amenajate astfel încât să strălucească, arată clienților îngrijorarea pentru detaliile companiei pe care o vizitează, ceea ce o face mai atractivă pentru potențialii clienți.

Fiecare detaliu este important !!!

Verificați dacă spațiul dvs. de afaceri strălucește în ochii clienților și sunați-ne !!! Indiferent dacă sunteți deja proprietar sau doar începeți o afacere sau magazin în Timisoara și zona înconjurătoare, serviciile profesionale de curățenie și întreținere vă pot ajuta să ridicați aspectul de afaceri și igiena spațiului dvs. de afaceri la un nivel superior.DANISTIR & MANU furnizează cu succes servicii de curățenie și întreținere multor persoane juridice și fizice din Belgrad de mulți ani. În ceea ce privește experiența în curățarea și întreținerea profesională a spațiilor comerciale și rezidențiale, putem spune cu certitudine că angajațiiDANISTIR & MANU vor îndeplini toate cerințele clienților la un preț accesibil, eficient și cu calitate. DANISTIR & MANU are doar muncitori cu experiență în domeniul întreținerii și curățării. Vă puteți aștepta doar la cele mai bune servicii, dedicare și abordare profesională de la angajații companiei noastre.

0733388820

0 afișări0 comentarii

Postări recente

Afișează-le pe toate