• DANISTIR & MANU SRL

Serviciu periodic de curățare pentru implementarea unor proiecte mari în spațiul clădirii

Serviciul de curățenie periodică vă asigură că clădirile dvs. vor rămâne într-o stare sanitară bună și deosebit de primitoare și în cele mai bune condiții de curățare. Așa cum există curățare zilnică, care se exprimă prin golirea coșurilor și mutarea locală a unei mături și mopuri, există și curățare periodică, în care curățarea se aplică folosind mașini de spălat sub presiune și uneori și mașini de lustruit cu cristale strălucitoare. Acest serviciu va include uneori sarcini mai rare și mai ezoterice, cum ar fi curățarea și lustruirea ecranelor ferestrelor exterioare, spălarea covoarelor și multe altele.

Tratarea pardoselii, inclusiv lustruirea cristalelor

Aceasta este sarcina principală în curățarea periodică. Podeaua dvs. este cea mai importantă suprafață de curățare și, prin urmare, trebuie să aveți grijă de rezistența și lustruirea acesteia, pentru ca aceasta să fie menținută în plină activitate pentru mulți ani pentru dvs., în calitate de proprietari ai structurii. Îngrijirea podelei include curățarea temeinică, utilizarea mașinilor de spălat sub presiune, utilizarea mașinilor de lustruit și orice alt proiect care va face suprafața curată și strălucitoare.

Spălarea covoarelor

Acest serviciu strălucește pentru dvs. orice tip de covor modern, perete în perete și chiar covoare persane și afgane. Spălarea se face folosind doi pași principali. Mai întâi - curățați întregul covor de praf folosind aspiratoare adânci care ating toate punctele, chiar și cele mai dificile. În a doua etapă, după ce covorul este deja lipsit de praf, lustruirea se efectuează pe stratul său superior vizibil, care este de fapt actul de spălare. Spălarea covoarelor este un proces care nu numai că face ca covorul să pară curat, ci de fapt aplică curățarea internă în practică și la un nivel mult mai înalt decât cel al unui aspirator obișnuit.

Curățarea ferestrelor și a pereților ecranului

Ca parte a unui serviciu periodic de curățare, această operațiune poate fi consumată. Ca parte a acesteia, angajații companiei care au fost instruiți să lucreze la înălțime cu funii de descărcare au coborât și au efectuat curățarea externă atunci când au fost bine fixați. Pereții cortina vor fi curățați în mod similar cu ferestrele, cu lustruirea lor imediată în perioade scurte de timp. Acest serviciu este ideal mai ales după o campanie de iarnă sau furtuni de praf care se așteaptă să păteze geamurile din exterior. Desigur, în caz de nevoie, geamurile vor fi, de asemenea, curățate intern, inclusiv dezasamblarea și asamblarea. Curățarea ferestrelor și a ecranelor vă va lăsa structura strălucitoare la exterior și va permite oricărui observator să fie impresionat pozitiv de aceasta. Ca parte a curățării exterioare, pereții centrali și proeminenți sunt, de asemenea, tratați și realizați vizual curați și frumoși pentru a prezenta o curățare perfectă din exterior către trecători 0733388820

0 afișări0 comentarii

Postări recente

Afișează-le pe toate