• DANISTIR & MANU SRL

Curatenie Pensiuni

Profesionalism și competență pentru servicii de curățenie la hotel și pensiune

Facilitățile de cazare trebuie să le garanteze oaspeților un standard foarte ridicat de curățenie pentru a rămâne competitivi pe piață. Din acest motiv, a putea conta pe profesionalismul și competența unei companii specializate ca a noastră este fundamentală.

Compania noastră asigură un serviciu de curățenie obișnuit și extraordinar pentru fiecare tip de cazare, mică, medie sau mare. Datorită personalului calificat, precum și celei mai noi generații de instrumente și echipamente, putem garanta curățarea și igienizarea pentru toate tipurile de pardoseală și pentru diferite tipuri de țesături.

Prin urmare, conform cererilor, tehnicienii noștri vor putea asigura curățenia zilnică a podelelor holului și a camerelor, a sălilor de sport sau a piscinelor hotelurilor, a scărilor interioare și exterioare, precum și a accesoriilor de mobilier , canapele , perdele , covoare și multe altele. alte. Lucrarea se desfășoară într-o manieră extrem de profesională și în funcție de orele și nevoile facilității de cazare.

Curățenie la pensiune și respect pentru mediu

Noi, la compania de curățenie, acordăm o atenție deosebită mediului. Din acest motiv, folosim numai produse în conformitate cu legea și, mai ales, detergenți caracterizați prin biodegradabilitate de 90% . Astfel putem garanta nu numai o curățare temeinică a mediului intern și extern al hotelurilor și pensiunilor , ci și asigurarea respectului maxim pentru mediu.

Pentru a respecta întotdeauna natura și a nu afecta în mod excesiv impactul asupra mediului, folosim produse chimice numai atunci când este necesar și optând întotdeauna pentru cele cu un risc toxicologic scăzut , adică pentru produsele care se încadrează complet în parametrii stabiliți de reglementările de siguranță.

Respectul pentru mediu se reflectă și în utilizarea echipamentelor moderne și tehnologic avansate, capabile să funcționeze fără risipă excesivă de energie. Aceste mașini permit, de asemenea, reducerea utilizării detergenților , aducând un avantaj suplimentar mediului însuși .

În fiecare zi în funcție de nevoile clientului

Hotelurile și pensiunile au nevoi de curățare deosebite pentru mediile lor: tocmai pentru a asigura o acoperire maximă a serviciilor, compania noastră de curățenie garantează disponibilitatea sa douăzeci și patru de ore pe zi și șapte zile pe săptămână. Planificarea intervențiilor trebuie evaluată împreună cu managerii cazării, dar, în caz de urgență, pot fi solicitate intervenții extraordinare.


În caz de defecțiuni bruște ale instalației, de exemplu, poate fi necesară curățarea după ce tehnicienii și-au finalizat activitatea. În mod similar, în urma furtunilor sau a vânturilor puternice, poate fi necesar să procedați la o curățare suplimentară a atriului sau a scărilor de acces ale hotelului sau pensiunii. Pentru aceste nevoi și alte nevoi, va fi posibil să contactați compania și să solicitați o intervenție extraordinară .

Propuneri de curățenie pentru facilitățile de cazare

Cele mai bune hoteluri și Bed and Breakfast , așa cum sa menționat mai sus, trebuie să se asigure curățenia maximă în interior și exterior.

Din acest motiv, compania noastră oferă diferite tipuri de intervenții: pe lângă curățarea obișnuită , de fapt, oferă pachete speciale , care includ, de exemplu, curățarea ferestrelor , a oricărei grădini sau piscine , terase , balcoane și multe altele.

Pentru mai multe informații despre metodele noastre de intervenție, pentru nevoi speciale și intervenții profesionale de curățare pentru facilitățile de cazare, nu ezitați să ne contactați sau să solicitați o ofertă gratuită ! 0733388820

0 afișări0 comentarii

Postări recente

Afișează-le pe toate