• DANISTIR & MANU SRL

Curatenie Industriala

  • Despre ce e vorba?

Sunt definite curățarea industrială a tuturor acelor servicii pentru igienizarea și întreținerea igienică a instalațiilor industriale, cum ar fi: uzine și fabrici , drumuri și curți , mijloace de transport în comun , porturi comerciale și clădiri din zonele industriale . Diferența cu cea mai obișnuită curățenie civilă constă în tipul de operațiuni efectuate și în caracteristicile utilajelor necesare utilizate care necesită personal.

În general, acestea sunt suprafețe și ferestre mari. De asemenea, din acest motiv , pentru a fi efectuată corect, curățarea industrială necesită echipamente adecvate, cum ar fi:

  • Aspiratoare industriale

  • Șaibă de podea

  • Măturătoare

  • Sanders

  • Polonezi


Acestea sunt doar câteva dintre mașinile utilizate pentru curățarea industrială , datorită cărora serviciul poate fi efectuat în cel mai bun mod posibil și rapid.

Personalul alocat acestui tip de curățenie trebuie să fie conștient de nevoile reale ale companiilor, având în vedere o mare flexibilitate a programelor pentru a satisface nevoile clientului. O atenție deosebită trebuie acordată utilajelor speciale utilizate.

Aspiratorii: Mașini fundamentale pentru eliminarea solidelor și lichidelor

Înainte de a continua cu spălarea podelei, este esențial să eliminați toate reziduurile lichide sau solide care pot fi prezente pe podea. Acestea sunt în principal deșeuri provenite din prelucrarea care se desfășoară în acea industrie specifică și pot fi metale, alimente, lemn, plastic și, mai ales, reziduuri lichide sau solide.

Eliminarea reziduurilor se realizează prin intermediul aspiratoarelor speciale: cele mai avansate modele permit aspirarea simultană a diferitelor tipuri de deșeuri, lichide și solide, permițând astfel accelerarea funcționării. Trebuie subliniat faptul că aspiratoarele utilizate de impresapulizie.it sunt toate echipate cu motoare puternice și volume mari. În plus, pot fi utilizate pe orice podea și suprafață, atât în ​​interior, cât și în exterior.

Produse utilizate pentru curățarea industrială

În ceea ce privește alegerea produselor pentru acest tip de curățare, se recomandă să vă bazați pe experți din sector. Consultați o echipă de profesioniști și descoperiți toate serviciile oferite; acestea includ servicii de spălare a sticlei, tratament de graffiti și servicii de lustruire a suprafețelor.

Datorită experienței noastre, garantăm întotdeauna rezultate optime și un profesionalism deosebit din partea echipei noastre.

Fiecare mediu are propriile sale caracteristici, diferențându-se astfel de toate celelalte. Acest lucru face ca fiecare mediu să fie unic în felul său, implicând o nevoie egală de management, respectându-și nevoile. Compania noastră se va putea adapta cel mai bine la cerințele specifice ale mediului individual.

  • Căutați informații despre curățenia obișnuită? Citiți secțiunea despre curățenia civilă.

  • 0733388820

3 afișări0 comentarii

Postări recente

Afișează-le pe toate