• DANISTIR & MANU SRL

Curatenie In scari de bloc

1. Spălarea inițială a ferestrelor

2. Curățarea inițială amănunțită a intrării

3. Toți rezidenții beneficiază de o reducere de 10% la prețurile companiei.

Timisoara este un oraș mare, cu nenumărate case și intrări, prin care intră și ies în fiecare zi milioane de locuitori. În majoritatea cazurilor, acestea sunt clădiri rezidențiale cu mai multe etaje și adesea cu vecini care nu se cunosc. Majoritatea apartamentelor sunt închiriate, iar chiriașilor nu le pasă de problemele clădirii. Cu toate acestea, proprietari sau chiriași, toată lumea este fericită să se întoarcă la casele lor prin vestibuluri curate și să nu le fie rușine să invite oaspeții.

Prima impresie a unei clădiri și a proprietarilor ei este încă la intrare și scară, cu mult înainte de a trece pragul unui anumit apartament. Zonele comune sunt pentru toată lumea care locuiește în clădire, iar îngrijirea pentru ele este curată pentru toți.

Toate acestea sunt doar fapte care devin o problemă atunci când ocupanții unei clădiri trebuie să rezolve problema prin menținerea zonelor comune din ea. Odată cu viața de zi cu zi dinamică a cetățenilor din Timisoara, oportunitatea de a face față igienei la intrare este adesea imposibilă, așa că de obicei decid să găsească pe cineva care să le facă această muncă. Nu au timp și nu se pot organiza pentru a se îngriji și a începe să caute o companie pentru curățarea profesională a intrărilor rezidențiale. Vor să găsească profesioniști de încredere pentru servicii de calitate la prețuri bune.

Pentru curățarea intrărilor din Sofia, aceste servicii pot fi efectuate de compania noastră - „DANISTIR & MANU SRL” .

Oferim curățenie profesională, de bază și cu abonament pentru clădiri rezidențiale și birouri, specialiști cu experiență, echipamente și detergenți de calitate și posibilitatea de a compila un plan individual și o ofertă bună.

Abonament, curățare profesională a intrărilor în Timisoara

Frecvența și calendarul vizitelor se fac în funcție de cerințele clienților. Unele caracteristici necesită curățarea mai frecventă a intrărilor. Clădirile cu trafic mai intens și sezonul cu condiții meteorologice mai nefavorabile poluează intrările mult mai mult decât de obicei.

Procedură de curățare abonament pentru intrările rezidențiale

 1. La începutul serviciului, se efectuează o curățare amănunțită inițială.

 2. Următoarele activități sunt apoi desfășurate la fiecare vizită solicitată:

 • Măturarea scărilor și a tuturor zonelor comune.

 • Spălarea scărilor și a aterizărilor

 • Curățarea liftului

 • Curățarea zonelor adiacente condominiului din fața intrării

 • Ridicând pânze de păianjen

 • Curățarea ușii din față

 • Ștergeți cutiile poștale

 • Ștergerea balustradelor

 • Spălare temeinică cu un detergent special.

 • Ștergând balustradele.

 • Alte activități convenite.

La încheierea unui contract de curățare a abonamentelor la noi, primiți și:

 • Spălați geamurile de la intrare la fiecare șase luni.

 • Toți vecinii beneficiază de o reducere de 10% la prețurile companiei pentru curățenia de bază și abonament.

 • Dacă intrarea și părțile comune ale clădirii rezidențiale necesită reparații, efectuăm și unele servicii de reparații. Deci, cu noi puteți obține un serviciu cuprinzător și profesional.

 • Nu vă gândiți la aparate, detergenți și spațiu de depozitare. Toate acestea sunt preocuparea noastră.

 • Având grijă de curățenie, vom păstra intrarea în casele dvs. în stare perfectă, astfel încât să vă bucurați să veniți acasă și să invitați oaspeții.

Prețurile pentru serviciul „curățarea profesională a intrărilor” sunt determinate după o inspecție gratuită a clădirii și cunoașterea nevoilor și cerințelor clienților. Prețul este determinat de numărul de etaje din clădire, de numărul de vizite și dacă există cerințe suplimentare, acestea afectează și prețul final.

La începerea unei lucrări comune, se completează un contract

Îngrijire mai profesională pentru intrările în clădiri rezidențiale

Dacă intrarea în clădire este prea depreciată, este bine să faceți reparații. Pereții înmuiați în mucegai și tencuielile care se sfărâmă fac îngrijirea intrării curată. Nu veți mirosi podeaua curată și, la scurt timp după curățare, ipsosul se va prăbuși din nou pe ea. O astfel de vedere nu este doar neplăcută, ci și igienică, deoarece mucegaiul creează un mediu nesănătos, propice dezvoltării microbilor.

Putem dezinfecta, îndepărta tencuiala și putem face una nouă. Să pictăm și să împrospătăm scara și intrarea. Apoi curățarea sistemului va avea rezultate vizibile.

Tipuri de balustrade

Curățarea balustradei depinde de tipul de material din care este fabricată. Folosim detergenții potriviți pentru fiecare tip de material.

Balustradele de fier sunt masive și durabile, dar vopseaua de pe ele este absorbită în timp, umezeala pătrunde și este acoperită de rugină. Dacă balustradele sunt crăpate și ruginite, este o idee bună să le revopsiți.

Balustradele din aluminiu sunt moderne și elegante, dar nu foarte rezistente. Dacă au început să se agite, trebuie să se stabilizeze. În plus, aluminiul interacționează cu diverse substanțe, se poate coroda sau întuneca. Balustradele din aluminiu sunt adesea combinate cu sticla, ceea ce adaugă frumusețe, dar necesită întreținere zilnică pentru conservare. Unele balustrade din aluminiu au un strat artificial asemănător cu pielea sau lemnul. Acest tip de acoperire trebuie tratat cu un detergent adecvat pentru a nu deteriora integritatea sau textura acestuia.

Balustradele din lemn sunt clasice. Acestea adaugă confortul clădirii. Acestea trebuie revopsite periodic. Sunt îngrijite cu preparate din lemn. Deparazitare

Oferim serviciul de deparazitare / dezinfectare la prețuri avantajoase

DANISTIR & MANU SRL se va ocupa de aspectul perfect al intrării dvs.0733388820

0 afișări0 comentarii

Postări recente

Afișează-le pe toate