• DANISTIR & MANU SRL

Curatenie Comerciala

Un climat interior curat are o importanță infinită pentru mediul de lucru și eforturile. De aceea organizăm soluții de curățare amănunțite concepute pe baza nevoilor unice ale clienților noștri.

Ce este curățenia comercială?

La noi, curățarea comercială acoperă toate tipurile de curățare. Dacă aveți nevoie de curățarea unui spațiu de birou, a unui magazin fizic sau a unui showroom, există o mulțime de oportunități de a găsi o soluție la DANISTIR & MANU. Oferim doar curățenie comercială care se face temeinic și aprofundat.

Curățarea comercială acoperă curățarea:

  • Cameră / showroom

  • Baie

  • Bucătărie / ceai bucătărie

  • Hol și zonă comună

DANISTIR & MANU efectuează curățare comercială în absolut toate zonele și adaptează întotdeauna o soluție la nevoile dumneavoastră.

CURĂȚENIE DE AFACERI DANEZĂ DE ÎNALTĂ CALITATE

Ca o companie Romana de curățenie, este important pentru noi să putem oferi curățenie comercială de cea mai înaltă calitate. Facem tot posibilul să oferim servicii de curățenie în dulap proprietarilor de afaceri Romani din Toata Romania. În ciuda vârstei tinere din industrie, experimentăm în mod repetat clienți mulțumiți.


CURATENIE BIROU

Un domeniu neglijat al vieții profesionale în birouri este importanța unui climat interior sănătos și curat.

Studiile arată că murdăria, praful și dezordinea au un efect negativ asupra profiturilor și efortului de muncă. Dacă intri într-o cameră în care aerul este greu și plin de praf alergenic încă de dimineață, nu vrei să stai acolo multe ore.

Un spațiu de birouri curat și frumos crește șansele de productivitate și satisfacție la locul de muncă. Dacă comandați curățarea birourilor de la IDE Rengøring, vi se garantează o cameră de afaceri curată și cu praf redus.

Folosim articole de curățare ecologice, astfel încât persoanele cu alergii din spațiul de birouri să nu fie afectate negativ de curățare.

CE COSTĂ CURĂȚENIA COMERCIALĂ?

Pentru a calcula prețul curățării comerciale, este necesar să cunoașteți numărul de metri pătrați pe care doriți să îl curățați, precum și serviciile asociate. Numai atunci când acest lucru a fost stabilit poate fi convenit un anumit preț. Serviciile sunt întotdeauna adaptate dorințelor și nevoilor dumneavoastră.

Dacă, de exemplu, aveți nevoie de spălarea podelei în fiecare zi, curățarea zilnică a toaletelor sau aspirarea o dată pe săptămână, putem conveni cu ușurință asupra unui preț total al pachetului.

Sunteți binevenit să ne contactați și să primiți o ofertă fără caracter obligatoriu, astfel încât să puteți vedea ce costă o curățenie comercială. Facem un calcul rapid pe baza nevoilor dumneavoastră. Ulterior, puteți alege să respingeți sau să aprobați oferta.

Contactați-ne la tel. 0733388820 sau completați formularul nostru de contact de pe aceast website.


0 afișări0 comentarii

Postări recente

Afișează-le pe toate