• DANISTIR & MANU SRL

Curatenie Birou

Birourile curate

Consultați oferta noastră de curățenie de birouri! În viața de zi cu zi este ușor să intrați în contact cu germeni și bacterii, mai ales dacă ducem o viață dinamică care ne conduce să petrecem multe ore în afara casei, în zone comune și unde există un tranzit puternic de lucruri, animale și oameni. Curățenie profesională a birourilor și efectuată de personal instruit!

În acest context, intră în joc o realitate indispensabilă pentru a vă asigura că lucrați într-un loc igienic și confortabil, compania de curățenie a birourilor. . Aceștia sunt profesioniști specializați în orice ramură a sectorului, de la curățare până la cele de degroșare , de la utilizarea unor instrumente tehnice avansate și tehnici eco-durabile, atenți la mediul în care trăim și, desigur, specializați în curățarea birourilor. .

Compania noastră de curățenie a birourilor oferă toate acestea: un personal experimentat și actualizat, iubitor de muncă și cu o pasiune puternică pentru igienă și pentru ceilalți.

Da, pentru că a fi atent la mediul în care lucrezi înseamnă să te gândești la cine îl va urma după noi, asigurând o zi de lucru plăcută, petrecută într-un loc sănătos și confortabil.

Compania noastră oferă angajament zilnic și dedicare în multe servicii pe care le vom lista acum, împărțite pe sector și mediu de lucru.

Fiabilitate și competență în curățenia birourilor

În ceea ce privește îngrijirea și igiena unui loc, cum ar fi o funcție publică , este necesară o muncă foarte atentă. Curățenii noștri de birou se angajează să asigure cele mai înalte niveluri de curățenie, pentru a asigura confortul și siguranța la locul de muncă.

Personalul nostru funcționează și noaptea, cu ore extrem de flexibile pentru a permite continuarea serviciului angajaților. Solicitați ofertele de curățenie a biroului folosind formularul nostru: introduceți datele dvs. și trimiteți-le!

Întreținerea birourilor (curățarea birourilor) include curățarea și igienizarea temeinică a spațiilor cu cele mai variate dimensiuni, curățarea computerelor ( inclusiv monitoare și tastaturi ), birouri și stații de lucru, curățarea mobilierului de birou, a rafturilor , arhive și foldere.

În plus, zonele comune și toaletele sunt tratate cu o atenție deosebită. L ' aseptizare băi este unul dintre serviciile noastre emblematice. Toate aceste sarcini sunt realizate cu mașini tehnologice și produse ecologice pentru a asigura o curățare eficientă a birourilor.

Companii de curatenie

În ceea ce privește companiile cu spații mai mari, firma noastră de curățare a birourilor este echipată pentru a asigura igiena maximă, cu mașini de ultimă generație și de ultimă generație, mături puternice electrice și cu abur, ideale pentru curățarea fără a polua. cu substanțe chimice dăunătoare. Solicitați o ofertă de curățenie la birou!În oferta noastră de curățare a birourilor suntem, de asemenea, specializați în curățarea mașinilor industriale, cu toate precauțiile specifice pentru fiecare sector de referință. Curățenia companiei: de neegalat.

În medii mari și aglomerate, cum ar fi o companie, cu un pasaj puternic de oameni, este esențial să acordați cea mai mare atenție la curățarea spațiilor comune și adiacente, a zonelor de băuturi răcoritoare și a toaletelor, inclusiv a toaletelor și a instalațiilor sanitare și a tuturor curățării birourilor.

Ingrijire in curatarea zonelor comerciale

În interiorul unui magazin este recomandabil să operați cu cea mai mare prudență, deoarece ne confruntăm cu un loc mic și mai mic.

Compania noastră de curățenie este echipată cu aspiratoare și instrumente de ultimă generație, fără fir și ușor de manevrat, pentru a provoca cea mai mică amprentă posibilă și pentru a permite o colaborare profitabilă și o coexistență plăcută în orele în care centrul comercial se deschide și se întâlnesc personalități profesionale. de diferite tipuri.

În plus, un mediu precum un magazin sau un colț de magazin necesită o lucrare de finisare deosebit de atentă, de exemplu între rafturi și rafturi, sau între colțurile casei de bani. Fiecare centimetru trebuie curățat și igienizat, în special într-un magazin în care există un flux rapid de oameni și clienții ating produsele direct.

Curatenie de birouri, restaurante, sali de sport, cantine si spitale

Compania noastră este specializată în aceste locuri unde este necesară și mai multă atenție la igienă și curățare ultra-amănunțită, nu numai în curățarea birourilor.

Cunoaștem toate strategiile câștigătoare pentru a crea locuri de alimentație, unde sunteți în contact cu alimente, locuri sigure și conforme, la fel se aplică cantinelor, spitalelor, sălilor de sport și piscinelor unde este asigurat un mediu aproape aseptic și ultraigienic.

Folosim puterea foarte puternică de curățare a vaporilor de apă , datorită hidro-curățătorilor noștri industriali , cu care nu numai că suntem capabili să realizăm lucrări aspre, dar avem grijă și de detalii, de exemplu între îmbinările din pardoseală și faianță.

0 afișări0 comentarii

Postări recente

Afișează-le pe toate