• DANISTIR & MANU SRL

Curățenie profesională de către o companie dedicată clădirilor, afacerilor și instituțiilor

Este necesar un serviciu profesional de curățenie de către o companie dedicată pentru oricine deține un apartament, o clădire, o afacere sau un complex de afaceri. Curățarea profesională este un aspect neechivoc, deoarece asigură faptul că nu numai clădirea va arăta mai frumoasă, ci va fi mai igienică și mai sigură. Curățarea profesională de către o companie dedicată va include următoarele servicii.

Curățarea ferestrelor ecranului din exterior

Ferestrele cu ecran sunt acele ferestre care ies din exterior și creează de fapt un perete transparent. Compania va curăța aceste geamuri pentru dvs. și va avea grijă să le lustruiască din exterior, folosind muncitori dedicați care vor efectua serviciul temeinic, împărțindu-se în echipe de lucru și folosind echipamente dedicate pentru lucrul la înălțime.

Curățarea geamurilor standard în afaceri

Demontarea geamurilor, curățarea geamurilor și întoarcerea lor în aerisirea aerului atunci când sunt înșurubate și gata pentru reutilizare, alunecarea la geamuri cu descărcare și curățare și multe altele. Aceste sarcini se vor face în ferestrele individuale și nu în ferestrele ecranului, pentru care trebuie comandat un serviciu de curățare a ferestrelor ecranului. În ambele cazuri, sticla va rămâne extrem de curată și lustruită.

Curățarea temeinică a podelelor

Curățarea tuturor tipurilor de plăci, ceramică, marmură, piatră naturală și multe altele. Curățarea include utilizarea de mașini de spălat sub presiune și utilizarea de materiale de curățare concepute pentru suprafețele dvs., aplicând în același timp toate etapele de curățare până când o podea curată, ca nouă, este accesibilă în fiecare caz.

Lucrări speciale de curățenie

Lustruire - Restaurarea pardoselilor din piatră naturală sau a marmurei care s-a crăpat, s-a spart sau decojit. Restaurarea implică utilizarea dispozitivelor de lustruire pentru a sigila fisurile și umpluturile și apoi pentru a aplica un lac de cristal dedicat care va readuce podeaua în zilele sale de glorie: să arate la fel de strălucitor ca în ziua 1.

Spălarea covoarelor - tratarea temeinică a tuturor covoarelor din clădire, de la perete la perete, persane, afgane și moderne. Curățarea va include o scădere la cele mai mari rezoluții, curățarea depunerilor adânci de praf pe care un aspirator obișnuit nu le atinge și apoi spălarea de sus, astfel încât stratul superior să rămână întotdeauna strălucitor și frumos.

Curățarea mediilor tehnologice - curățarea scărilor rulante electronice în mall-uri, curățarea unui mediu de producție în fabrici, curățarea fermelor de servere în companii de înaltă tehnologie și multe altele. Acest tip de curățare profesională necesită cele mai înalte niveluri de îndemânare, îndepărtarea depunerilor de murdărie și lăsarea mediului tehnologic la fel de normal ca la intrarea în el. Aceste schimbări vor fi asigurate de o companie de curățenie profesională pentru orice afacere sau centru comercial dedica 0733388820

0 afișări0 comentarii

Postări recente

Afișează-le pe toate