• DANISTIR & MANU SRL

Curățenie periodică de birouri în Timisoara

Oferim servicii de curățenie periodice personalizate pentru birouri și comunități de birouri, ajutându-ne clienții să își păstreze spațiul de birouri impecabil de curat și ordonat. Oferim curățenie de birouri în Timisoara și zona înconjurătoare.


Oferim servicii profesionale de curățare pentru birouri și comunități de birouri, indiferent de dimensiune


Cu ajutorul nostru, sediul biroului dvs. va fi extraordinar de curat și îngrijit și, prin urmare, veți face întotdeauna o impresie plăcută asupra clienților dvs., indiferent de momentul în care se vor apropia. Oferim servicii periodice de curățare de toate dimensiunile - de la una sau mai multe camere de birouri la o clădire de birouri cu mai multe etaje. În funcție de dimensiunea și curățenia spațiului de birouri, spațiile dvs. pot fi îngrijite de un asistent de curățenie sau de o echipă cu mai multe persoane.

Când asistenții noștri de curățenie vin la dvs., ei se vor asigura că fiecare colț al biroului dvs. este curat, eliminând praful de pe toate suprafețele ușor și greu accesibile, spălând geamurile și pereții, spălând podelele și aspirând covoarele. Echipa noastră de curățenie va curăța toate camerele, inclusiv bucătăriile comunale, spațiile de odihnă ale clienților și angajaților, facilitățile sanitare, va înlocui articolele de igienă, va sorta și elimina deșeurile. Dacă este necesar, udă florile, precum și șterg echipamentele de birou și computerele. Folosim curățare manuală și mecanică în funcție de suprafață.

0733388820

0 afișări0 comentarii

Postări recente

Afișează-le pe toate