• DANISTIR & MANU SRL

Curățenie hoteluri și companii de cazare din Timisoara

Fie că faceți curățenie la un motel sau la un complex hotelier mare, oferim servicii de curățenie personalizate, care îi ajută pe clienții noștri să își păstreze spațiile impecabil de curate în fiecare zi. Oferim servicii de curățenie în Timisoara și în împrejurimi.


Vă asigurăm că toate spațiile dvs. vor fi curățate și curățate foarte repede și cu atenție


Dacă doriți ca camerele dvs. să fie curate și îngrijite și să arate bine, vă încurajăm să alegeți serviciile noastre de curățenie. Fie că aveți nevoie de o vizită unică a experților noștri în curățenie, fie că preferați servicii de curățenie periodice, vă asigurăm că vă curățăm și curățăm spațiile foarte repede și cu atenție.

Când personalul nostru de curățenie vine la dvs., va îndepărta praful de toate suprafețele ușor și greu accesibile, va spăla ferestrele și pereții, va spăla podele și covoare cu vid. Echipa noastră de curățenie va curăța toate camerele, inclusiv bucătăriile comune și spațiile de odihnă ale clienților și angajaților, facilitățile sanitare, va înlocui articolele de igienă, va sorta și elimina deșeurile. Folosim curățare manuală și mecanică în funcție de suprafață. Oferim servicii de curățenie în hoteluri, pensiuni, moteluri, apartamente și alte companii de cazare.0733388820

0 afișări0 comentarii

Postări recente

Afișează-le pe toate