• DANISTIR & MANU SRL

Curățenie civilă

Ce sunt curățenia civilă și cum o fac

Când contactați o companie de curățenie pentru servicii de curățenie civilă, este esențial să vă asigurați că sunt capabili să se ocupe de acest tip de muncă. Curățenia civilă, de fapt, respectă reguli bine definite care diferă de cele care pot fi curățenie casnică sau facilități de cazare . În plus, utilajele necesare pentru efectuarea curățării civile sunt, de asemenea, specifice pentru acest tip de intervenție.

Pentru a solicita curățenia civilă profesională efectuată în conformitate cu standardele de siguranță cerute de legislația actuală, puteți contacta compania noastră, care operează oferind personal înalt calificat pentru operațiunile de curățare în zonele publice. Disponibili șapte zile pe săptămână și douăzeci și patru de ore pe zi, tehnicienii DANISTIR & MANU SRL se mândresc cu o vastă experiență în sector și în utilizarea unor mașini specifice pentru diferitele medii în care să funcționeze.

În special, personalul nostru respectă un protocol de intervenție specific, care garantează un standard ridicat de igienizare a mediilor și, mai presus de toate, viteza intervențiilor . Tocmai din acest motiv este esențial să folosiți utilaje specifice: principalele utilaje utilizate de companie vor fi prezentate mai jos.


Birourile trebuie să fie caracterizate de o podea curată și netezită , pentru a asigura o siguranță maximă pentru trecerea angajaților , a clienților și a vizitatorilor . Suprafețele mari care caracterizează de obicei clădirile publice necesită, prin urmare, utilaje capabile să garanteze o viteză bună de execuție a curățării în sine. Scruber este , probabil , cea mai comună și mașinărie bine-cunoscut pentru acest tip de operațiune.

Vorbirea despre produsele de curățat podele poate fi puțin generică: există, de fapt, diferite tipuri și modele ale acestui tip de mașină care permite operatorului să acopere o suprafață mare într-un timp foarte scurt, garantând totuși o curățare profundă și temeinică. DANISTIR & MANU SRL are mai multe utilaje lavapavimenti, astfel fiind capabili să asigure intervenții simultan în diferite domenii.
Spălători sub presiune : soluții avansate pentru curățarea civilă

Mediile publice folosesc adesea uleiuri și grăsimi care, dacă nu sunt eliminate în mod regulat, tind să devină incrustate, făcând operațiunile de curățare foarte complexe. Pentru a evita acest tip de problemă sau pentru a o rezolva, atunci când nu a mai fost tratată până acum, DANISTIR & MANU SRL propune utilizarea spălătorilor sub presiune . Aceste mașini sub presiune emit jeturi de apă fierbinte sau rece în funcție de modelul utilizat și sunt capabile să elimine chiar și cea mai încrustată murdărie de pe orice tip de suprafață.

0733388820


0 afișări0 comentarii

Postări recente

Afișează-le pe toate