• DANISTIR & MANU SRL

CURĂȚENIA ȘCOLII - LUĂM ÎN SERIOS CURĂȚENIA ȘCOLII

Școlile necesită o curățare specială și o minuțiozitate suplimentară datorită activității mai mari atât în ​​timpul zilei, cât și în seara. Există o mulțime de oameni care merg la o școală în fiecare zi, motiv pentru care o curățare aprofundată a școlii are o mare importanță.

Riscul de infecție într-o școală este mai mare decât în ​​majoritatea celorlalte locuri de muncă. Acest lucru se datorează numărului mare de copii adunați care nu iau în considerare riscul de infecție în aceeași măsură ca și adulții. Bacteriile și virusurile se răspândesc cu ușurință de la copil la copil și lasă urme pe mobilierul școlii, unde prezintă un risc de infecție pentru următoarea persoană care intră în contact cu mobilierul. Acest lucru creează adesea un climat interior necurat, în care sunt expuși atât profesorii, cât și elevii, iar importanța unei bune curățări școlare este mare. Un climat interior sănătos contribuie la mai puține zile de boală, la un consum mai mic de înlocuitori și la profesori și elevi mai fericiți.

Curățenie școlară de înaltă calitate

Cu o bună curățare a școlii, calitatea trebuie luată în considerare, în timp ce munca trebuie făcută cât mai eficient posibil, deoarece clienții noștri nu trebuie să plătească pentru timpul inutil petrecut la curățarea unei școli. Prin urmare, este esențial pentru o companie care se ocupă de curățarea școlii, că compania are experiență în sarcină și știe cum să facă munca mai eficientă, fără a lăsa calitatea să fie afectată.

Avem mulți ani de experiență în curățenia școlii și suntem un serviciu de curățenie care știe ce este necesar pentru ca o curățare a unei școli să fie efectuată în mod satisfăcător. Angajații noștri sunt specializați în curățenia școlii și au îndeplinit astfel de sarcini de multe ori înainte, motiv pentru care veți obține o curățare eficientă a școlii dvs., care este, de asemenea, de calitate superioară, dacă ne folosiți pentru curățarea școlii. De asemenea, oferim curățarea instituțiilor , birourilor și companiilor - sunați astăzi și primiți o ofertă bună pentru exact serviciul de care aveți nevoie.

Contactează-ne

Vă oferim să vă ocupați de întreaga sarcină de curățare a școlii dvs., astfel încât să nu vă faceți griji că bunăstarea profesorilor și a elevilor va fi afectată negativ din cauza lipsei de efort pentru curățarea școlii dvs.

Totul începe cu o școală curată. Așadar, contactați-ne acum la 0733388820 sau utilizați formularul de contact și primiți o ofertă neobligatorie de curățenie în școală.

1 afișare0 comentarii

Postări recente

Afișează-le pe toate