• Dani Stir

Curățarea unică a birourilor din Timisoara

Oferim servicii de curățare unice și personalizate pentru birouri și comunități de birouri, care îi ajută pe clienții noștri să păstreze birourile impecabil de curate și ordonate. Oferim curățenie de birouri în Timisoara și zona înconjurătoare.Oferim curățenie profesională în birouri și comunități de birouri, indiferent de dimensiune


Vă încurajăm să comandați serviciile de curățare și curățare de care aveți nevoie, iar în câteva ore vom transforma toate camerele din mediul dvs. de birou în oaze confortabile de curățenie. Oferim servicii de curățenie personalizate de toate dimensiunile - de la una sau mai multe camere de birouri la o clădire de birouri cu mai multe etaje. Spațiul de birouri este curățat conform unui program prestabilit.

Când asistenții noștri de curățenie vin la dvs., ei se vor asigura că fiecare colț al biroului dvs. va îndepărta toate suprafețele ușor și greu accesibile, spăla ferestrele și pereții, spăla podele și covoare cu vid. Echipa noastră de curățenie va curăța toate încăperile și spațiile birourilor, inclusiv bucătăriile comunale și spațiile de odihnă ale clienților și angajaților, facilitățile sanitare, va înlocui articolele de igienă, precum și va sorta și elimina deșeurile. Dacă este necesar, udă flori și șterg echipamentele de birou și computerele. Folosim curățare manuală și mecanică în funcție de suprafață.

Vă garantăm că biroul dvs. va fi curățat și curățat extrem de rapid și cu atenție.

Cerințele comenzii pot diferi de la un birou la altul și pentru a satisface așteptările fiecărui client, suntem de acord cu fiecare client în mod individual cât de des și la ce oră se efectuează curățenia. Puteți alege unul dintre pachetele de servicii oferite de compania noastră sau puteți alege serviciile care răspund nevoilor dumneavoastră.

Echipa noastră este formată doar din angajați cu reputație impecabilă.

Pentru noi este foarte important ca angajații noștri să fie fiabili și, prin urmare, obținem întotdeauna un cazier judiciar pentru toți angajații. Angajăm doar angajați care au antecedente penale curate și o bună reputație. În acest fel, echipa noastră poate asigura un nivel adecvat de servicii și nu va reprezenta în niciun caz o neplăcere pentru clienții noștri.

Bucurați-vă de curățenie și ordine excepționale în biroul dvs. în fiecare zi.

Puteți rezerva cu ușurință și rapid serviciile noastre de curățenie prin telefon sau pur și simplu completând formularul. Prețul serviciilor de curățenie depinde de mărimea localului și de aria de lucru aleasă.

Ne adaptăm nevoilor dvs. individuale și sunteți liber să alegeți domeniul, timpul și frecvența serviciilor noastre de curățenie, punând la punct programul personalizat care vi se potrivește cel mai bine. 0733388820

0 afișări0 comentarii

Postări recente

Afișează-le pe toate