• DANISTIR & MANU SRL

Curățarea scărilor

Spălarea scărilor în interior și exterior

Curățarea scării de marmură

Este clar că majoritatea scărilor interioare sau exterioare sunt din marmură și că scara nu necesită multă grijă în ceea ce privește curățarea, dar nu trebuie neglijată deoarece merită și îngrijiri ocazionale.

Scările din marmură pot prelungi durata de viață a îngrijirii de calitate

O atenție deosebită este acordată scărilor din marmură strălucitoare (suprafețe, trepte) pentru a nu pierde transparența, strălucirea și culoarea sa deschisă.

Pe lângă praful și murdăria aduse de pe stradă, petele sunt pete foarte frecvente, care nu sunt ușor de curățat și cu toate acestea este ușor să deteriorați stratul superficial al suprafeței de marmură șlefuită.

Eroziunea scărilor din marmură este un caz obișnuit datorită utilizării neprofesioniste a diferiților acizi disponibili pe piață și, prin urmare, lăsați curățarea scărilor la îndemâna experților și a companiilor profesionale.
Vom efectua curățarea conform celor mai înalte standarde:
  • atunci când curățăm scările, eliminăm toate deșeurile

  • când curățăm unde folosim soluții apoase, clătim cu apă curată

  • ne asigurăm că dezinfectăm și curățăm balustradele

  • curățarea scărilor include și amenajarea zonei de intrare

  • întreținerea scărilor - pe baza acordului, efectuăm curățenia săptămânală, bisăptămânală sau lunară

Compania DANISTIR & MANU oferă clienților săi o întreținere unică sau regulată a scării, garantează o muncă de top și profesională. Doar scările curate rămân în spatele nostru.

Spălarea și curățarea garajelor și a locurilor de parcare

Curățarea garajului

În funcție de configurația garajului și de nevoile de curățare, oferim combinații de soluții între spălarea și curățarea podelelor, curățarea pereților și îndepărtarea murdăriei din țevi. Și, desigur, vom aranja domeniul de activitate în funcție de nevoile și bugetul dvs.

Curățenie și locuri de parcare

DANISTIR & MANU are cea mai recentă tehnologie de spălare a apei, cu ajutorul căreia putem elimina aproape orice pată, murdărie, ulei, gumă de mestecat, grafit și mulți alți contaminanți din interiorul și exteriorul clădirii, fără a utiliza substanțe chimice periculoase.

Consultări și acord

Este necesar un acord înainte de curățare din cauza datei de curățare pe care vrem să o facem în momentul în care cel mai mic număr de vehicule se află în garaj sau parcare.

Abordarea noastră atentă la lucru vă va oferi siguranța pe care o căutați într-o companie de curățenie de încredere și cu experiență.

Intrând într-o facilitate comercială, de afaceri sau industrială, vă veți putea bucura de o parcare sau un garaj curățat strălucit, fără graffiti și gumă de mestecat. De asemenea, vom curăța și aranja și lustrui scările cu holul clădirii.

Ce mai oferim?
  • serviciu de curățare eficient și rapid

  • cele mai mici costuri pentru client

  • ne adaptăm la toate cerințele

  • efectuează în mod regulat și fiabil un serviciu de curățenie


0733388820

1 afișare0 comentarii

Postări recente

Afișează-le pe toate