• DANISTIR & MANU SRL

Curățarea principală a birourilor din Timisoara

Curățarea capului birourilor este necesară atunci când nu mai este suficientă spălarea podelelor și îndepărtarea prafului. Dacă aveți un birou care necesită o curățare mai mare decât de obicei, oferim servicii principale de curățenie. Oferim servicii de curățenie personalizate pentru birouri în Timisoara și zona înconjurătoare.


Asistenții noștri de curățare conștienți de calitate vor îndeplini, într-un moment care vi se potrivește cel mai bine, rapid și eficient toate sarcinile de curățare și curățare a birourilor


Curățarea principală într-un birou implică curățarea tuturor camerelor, a bucătăriilor comunale, a spațiilor de odihnă a clienților și angajaților și a instalațiilor sanitare. Echipa noastră de curățenie va îndepărta toate suprafețele ușor și greu accesibile, va spăla ferestrele și pereții, va spăla și va aspira podelele. Dacă doriți, putem curăța toate echipamentele de bucătărie. Folosim curățare manuală și mecanică în mediul de birou, indiferent de dimensiune. Cel mai adesea, efectuăm curățarea capului după renovare sau construcție atunci când spațiile de birouri sunt pregătite pentru închiriere sau vânzare sau pur și simplu atunci când clienții doresc ca toate camerele dintr-un mediu de birouri să fie strălucitoare, curate și proaspete. Curățarea capului este, de asemenea, o soluție excelentă atunci când doriți să îndepărtați murdăria veche sau când doriți să curățați toate camerele dintr-un mediu de birou într-un timp relativ scurt.

Pentru curățarea tuturor încăperilor dintr-un mediu de birou, folosim agenți de curățare ecologici, care elimină în mod eficient diverse impurități, fără a avea un impact negativ asupra persoanelor sau a suprafețelor care sunt curățate. Dacă doriți, vă vom folosi desigur produsele de curățare. Dacă este necesar, toate serviciile de curățenie din birourile dvs. pot fi efectuate cu produse organice.

0733388820

0 afișări0 comentarii

Postări recente

Afișează-le pe toate