• Dani Stir

CURĂȚAREA MAGAZINELOR, BIROURILOR ȘI AFACERILOR

Spațiul fizic al afacerii este interiorul său, iar intrarea într-un birou sau magazin este curată, luminoasă, cu o aromă plăcută, transmitând un sentiment bun și primitor vizitatorilor. Nevoile de curățare în birouri, clădiri organizaționale și magazine nu sunt similare cu nevoile de curățare ale casei, întrucât, pe de o parte, acestea sunt nevoi de curățare mai ușoare și, pe de altă parte, necesitatea unei frecvențe mai mari a serviciilor de curățenie.

În birourile care nu asigură o recepție publică, este posibil să fii mulțumit de o curățare amănunțită săptămânală, împreună cu satisfacerea nevoilor zilnice, cum ar fi golirea coșurilor și întreținerea colțului de cafea. Pe de altă parte, pentru clădirile organizaționale care includ un număr mare de vizitatori și / sau un număr mare de angajați, este important să se mențină cel mai înalt nivel de întreținere și curățenie, prin utilizarea unor servicii de curățenie care să ofere un pachet care să includă servicii de întreținere și curățare la nivel zilnic, împreună cu nevoi de curățare mai complexe.

Atunci când alegeți o companie de curățenie pentru un birou și o organizație, este important să luați în considerare nu numai domeniul de activitate și crearea unui concept care să corespundă cerințelor și nevoilor, ci și alți parametri importanți, inclusiv:

Flexibilitate - nu numai frecvența curățării, ci și orele de funcționare sunt importante pentru planificarea întreținerii organizației și a afacerii. Multe organizații preferă ca lucrările de curățenie să fie efectuate după ore de funcționare, pentru a permite o curățare temeinică și fără a perturba activitatea lucrătorilor și mișcarea clienților și a vizitatorilor la locul respectiv. Alții vor prefera, de fapt, servicii de curățenie care oferă o soluție pe tot parcursul orelor de funcționare, conservanți de bucătărie, colțuri pentru cafea, zone de fumat și camere curate și toalete pe tot parcursul zilei.

Detergenți - În magazine, birouri și spații închise, este important să se asigure detergenți de calitate, cu o concentrație controlată și nu mare de substanțe chimice, care să satisfacă nevoile de curățare și, în același timp, să lase un miros plăcut în aer. Este important să se asigure materiale sigure în timp ce se utilizează în mod controlat și responsabil.

DANISTIR & MANU oferă servicii de curățenie pentru birouri, magazine și afaceri, profesional, corect și fiabil. 0733388820


0 afișări0 comentarii

Postări recente

Afișează-le pe toate