• DANISTIR & MANU SRL

CURĂȚAREA CLĂDIRILOR ȘI A ÎMPREJURIMILOR IMEDIATE

Curățarea clădirilor rezidențiale și a împrejurimilor imediate ale clădirilor este un proces continuu, datorită tuturor factorilor care afectează curățenia clădirii. Numărul chiriașilor, obiceiurile diferite și nevoile constante ale chiriașilor pentru lucrări mai mici și mai mari în apartamentele lor, contribuie la poluarea mai rapidă și mai frecventă și la apariția prafului în zonele comune, holuri, intrări și alee.

Curățarea regulată și de calitate a clădirilor rezidențiale este un factor care afectează pozitiv aspectul spațiilor comune și mediul clădirii și afectează direct protecția sănătății locatarilor.

DANISTIR & MANU oferă tuturor părților interesate servicii profesionale de întreținere a igienei clădirilor rezidențiale și a împrejurimilor imediate ale acestora.

Important !!! Întreținerea clădirilor și a împrejurimilor imediate ale clădirilor se face exclusiv după semnarea contractului de întreținere și curățenie. Pentru informații despre întreținerea și curățarea clădirii Sunați: 0733388820
1 afișare0 comentarii

Postări recente

Afișează-le pe toate