• DANISTIR & MANU SRL

Curățarea centrelor comerciale și a magazinelor din Timisoara

Oferim servicii profesionale de curățenie pentru magazine și mall-uri de toate dimensiunile. Oferim servicii de curățenie personalizate, care îi ajută pe clienții noștri să își păstreze spațiile impecabil de curate în fiecare zi. Oferim servicii de curățenie în Timisoara și în împrejurimi.


Oferim servicii specializate de curatenie

Vrem să ajutăm la menținerea spațiilor comerciale extraordinar de curate și ordonate. Prin urmare, veți face întotdeauna o impresie bună asupra clienților dvs., indiferent când vor trece. Curățarea periodică a spațiilor se efectuează conform unui program convenit în prealabil.

Când personalul nostru de curățenie vine la voi, va îndepărta toate suprafețele ușor și greu accesibile, va spăla ferestrele și pereții, va spăla podele și covoare cu vid. Echipa noastră de curățenie va curăța toate camerele, inclusiv bucătăriile comune și spațiile de odihnă ale clienților și angajaților, facilitățile sanitare, va înlocui articolele de igienă, va sorta și elimina deșeurile. Folosim curățarea manuală și mecanică a încăperilor, în funcție de suprafață. 0733388820

0 afișări0 comentarii

Postări recente

Afișează-le pe toate