• DANISTIR & MANU SRL

Curățarea birourilor după închiriere în Timisoara

Dacă doriți ca biroul dvs. de închiriere să fie impecabil de curat și să arate bine, atunci ar trebui să alegeți serviciile noastre de curățenie. Contactați-ne și în câteva ore vă vom curăța complet biroul de închiriere. Oferim servicii de curățenie pentru birouri în Timisoara și zona înconjurătoare.


Lucrăm îndeaproape cu proprietarii de birouri


Oferim servicii de curățare deosebit de flexibile pentru proprietarii de birouri. Fie că aveți nevoie de o singură vizită de la specialiștii în curățenie de birouri, fie că alegeți servicii periodice de curățenie, vă asigurăm că spațiul dvs. de birou va fi curățat și curățat foarte bine și rapid. Contactați-ne și asistenții noștri de curățenie se vor asigura că curățați întregul birou, aspirând și spălând cu atenție podelele, îndepărtându-vă praful chiar și de pe suprafețe greu accesibile. Dacă este necesar, spală geamurile, curăță ustensilele de bucătărie și efectuează alte sarcini de curățare și ordonare în birou. Oferim servicii de curățenie periodice și vă vizităm de câte ori pe lună este necesar. În birouri folosim curățare manuală și mecanică în funcție de suprafață.


Vă garantăm că biroul dvs. va fi curățat și curățat extrem de rapid și cu atenție.

Cerințele comenzii pot diferi de la un birou la altul și pentru a satisface așteptările fiecărui client, suntem de acord cu fiecare client în mod individual cât de des și la ce oră se efectuează curățenia. Puteți alege unul dintre pachetele de servicii oferite de compania noastră sau puteți alege serviciile care răspund nevoilor dumneavoastră. Echipa noastră este formată doar din angajați cu reputație impecabilă. Pentru noi este foarte important ca angajații noștri să fie fiabili și, prin urmare, obținem întotdeauna un cazier judiciar pentru toți angajații. Angajăm doar angajați care au antecedente penale curate și o bună reputație. În acest fel, echipa noastră poate asigura un nivel adecvat de servicii și nu va reprezenta în niciun caz o neplăcere pentru clienții noștri. Bucurați-vă de curățenie și ordine excepționale în biroul dvs. în fiecare zi. Puteți rezerva cu ușurință și rapid serviciile noastre de curățenie prin telefon sau pur și simplu completând formularul. Prețul serviciilor de curățenie depinde de mărimea localului și de aria de lucru aleasă.

Ne adaptăm nevoilor dvs. individuale și sunteți liber să alegeți domeniul, timpul și frecvența serviciilor noastre de curățenie, punând la punct programul personalizat care vi se potrivește cel mai bine. 0733388820

0 afișări0 comentarii

Postări recente

Afișează-le pe toate