• DANISTIR & MANU SRL

Curățarea birourilor de intretinere si după renovare și construcție în Timisoara

Compania noastră efectuează diverse sarcini de curățenie după renovare, renovare și construcție de birouri. Alegem cei mai adecvați agenți de curățare și cele mai eficiente metode în funcție de cantitatea de deșeuri și murdărie rămasă în urma construcției și renovării. Oferim servicii de curățenie pentru birouri în Timisoara și zona înconjurătoare.


Oferim servicii specializate de curățenie pentru curățarea de către meșteri


Dacă aveți nevoie de curățenie după lucrări de renovare sau renovare majoră, vă rugăm să contactați echipa noastră de profesioniști. Vă garantăm că odată finalizate serviciile noastre de curățenie, toate deșeurile de construcții și praful vor fi îndepărtate de la birourile dvs. fără a lăsa nici cea mai mică urmă.

Echipa noastră de curățare îndepărtează în siguranță și eficient tot felul de impurități de pe tot felul de suprafețe. Folosim metode specializate de curățare, indiferent de materialul care trebuie curățat - fie el lemn, sticlă, piatră sau orice altceva. Curățarea noastră de către meșteri include îndepărtarea prafului, vopselei, cimentului, lipiciului, chitului, benzii adezive și a altor materiale de construcție.

Vă garantăm că biroul dvs. va fi curățat și curățat extrem de rapid și cu atenție.

Cerințele comenzii pot diferi de la un birou la altul și pentru a satisface așteptările fiecărui client, suntem de acord cu fiecare client în mod individual cât de des și la ce oră se efectuează curățenia. Puteți alege unul dintre pachetele de servicii oferite de compania noastră sau puteți alege serviciile care răspund nevoilor dumneavoastră.

Echipa noastră este formată doar din angajați cu reputație impecabilă.

Pentru noi este foarte important ca angajații noștri să fie fiabili și, prin urmare, obținem întotdeauna un cazier judiciar pentru toți angajații. Angajăm doar angajați care au antecedente penale curate și o bună reputație. În acest fel, echipa noastră poate asigura un nivel adecvat de servicii și nu va reprezenta în niciun caz o neplăcere pentru clienții noștri.

Bucurați-vă de curățenie și ordine excepționale în biroul dvs. în fiecare zi.

Puteți rezerva cu ușurință și rapid serviciile noastre de curățenie prin telefon sau pur și simplu completând formularul. Prețul serviciilor de curățenie depinde de mărimea localului și de aria de lucru aleasă.

Ne adaptăm nevoilor dvs. individuale și sunteți liber să alegeți domeniul, timpul și frecvența serviciilor noastre de curățenie, punând la punct programul personalizat care vi se potrivește cel mai bine.

0733388820

0 afișări0 comentarii

Postări recente

Afișează-le pe toate