• DANISTIR & MANU SRL

Curățarea și întreținerea instalației

Oferim servicii de CURĂȚARE ȘI ÎNTREȚINERE A TOATE TIPURILE DE INSTALAȚII (apartamente, case, apartamente, scări, spații comerciale și bărci)


CURĂȚAREA GENERALĂ

Curățarea generală implică tratarea zonei din interiorul clădirilor, depozitelor, parcărilor sau uzinelor industriale și este cel mai adesea utilizată la predarea clădirilor (intrarea într-un spațiu nou, deschiderea unei clădiri noi, menținerea unui nivel satisfăcător de curățenie al clădirii pentru o perioadă etc.). Tendințele din Timisoara arată, de asemenea, că un număr tot mai mare de persoane fizice caută, de asemenea, servicii generale de curățenie pentru apartamente, cabane etc., determinate în principal de necesitatea unui serviciu rapid și eficient, dar mai ales profesionalism și servicii fiabile.

CURĂȚAREA REGULARĂ

Curățarea regulată include curățarea zilnică și periodică a spațiilor comerciale, punctelor de vânzare cu amănuntul, școlilor, fabricilor, cinematografelor, spitalelor, restaurantelor, facilităților hoteliere, sediilor tuturor instituțiilor publice, etc. activitatea clienților noștri (având grijă de specificul materialelor instalate în instalație, efectuând serviciul într-un moment în care clientul este cel mai puțin împiedicat să efectueze activități etc.) Prin semnarea unui contract de curățenie regulată, fiecare nou loc de muncă primește un controlor responsabil pentru calitatea serviciului și este supus controlului standardul nostru în procedurile de curățare. În acest fel, clientul nostru are o imagine de ansamblu transparentă a serviciilor oferite, toate pentru a maximiza satisfacția clientului.

CURĂȚAREA FERestrelor ȘI A SUPRAFEȚELOR DE STICLĂ

Acest tip de serviciu este, de asemenea, furnizat ca parte a întreținerii regulate a curățeniei, dar urmând tendința modernă de a construi noi clădiri de afaceri a căror fațadă exterioară este realizată de obicei într-o combinație de sticlă și oțel, credem că, ca mod special, este din ce în ce mai interesant pentru contractarea separată. 0733388820

0 afișări0 comentarii

Postări recente

Afișează-le pe toate