• DANISTIR & MANU SRL

Curățarea încăperilor pentru alte utilizări în Timisoara

Oferim curățare personalizată a spațiilor de diferite dimensiuni, atât pentru afaceri, cât și pentru sectorul public, și îi ajutăm pe clienții noștri să își păstreze spațiile impecabil de curate în fiecare zi. Oferim servicii de curățenie în Timisoara și în împrejurimi.


Oferim servicii specializate de curatenie

Cu ajutorul nostru, sediul afacerii dvs. va fi întotdeauna extraordinar de curat și îngrijit. De aceea, veți face întotdeauna o impresie bună asupra clienților dvs., indiferent când vor trece. Curățarea periodică a spațiilor se efectuează conform unui program convenit în prealabil.

Când personalul nostru de curățenie vine la voi, va îndepărta toate suprafețele ușor și greu accesibile, va spăla ferestrele și pereții, va spăla podele și covoare cu vid. Echipa noastră de curățenie va curăța toate camerele, inclusiv bucătăriile comune și spațiile de odihnă ale clienților și angajaților, facilitățile sanitare, va înlocui articolele de igienă, va sorta și elimina deșeurile. Folosim curățarea manuală și mecanică a încăperilor, în funcție de suprafață.

Curățarea periodică a camerelor în funcție de nevoile dvs. individuale.

Echipa noastră de curățenie vă poate curăța și ordona spațiile de dimineața devreme până seara târziu, de 7 ori pe săptămână (lucrăm în weekend și de sărbători). În funcție de mărimea localului, personalul de curățenie poate rămâne în localurile dvs. toată ziua sau numărul de ore necesar. Suntem flexibili în ceea ce privește resursele umane și, prin urmare, curățarea spațiilor dvs. poate fi efectuată de către unul, precum și de mai mulți asistenți de curățare la un moment dat.

Folosim produse de curățare ecologice.

Pentru a obține eficiență și viteză maximă atunci când curățăm, ne ocupăm de toți agenții și echipamentele de curățare necesare de care am putea avea nevoie atunci când curățăm și curățăm spațiile dumneavoastră. Dacă preferați, vă putem folosi produsele de curățare. La nevoie, putem efectua și toate serviciile de curățenie cu produse organice.

Efectuăm un control continuu al calității.

Munca pe care asistenții noștri de curățenie o efectuează la diferitele locuri de muncă este monitorizată și coordonată de un inspector de calitate care efectuează verificări zilnice asupra calității serviciilor noastre de curățenie. Controlorii noștri de calitate sunt în contact direct cu persoana responsabilă pentru camerele în care se efectuează curățenia, ascultă dorințele și ajută la rezolvarea oricăror probleme care pot apărea cu privire la calitatea sau sfera serviciilor furnizate.

Ne adaptăm nevoilor dvs. individuale și sunteți liber să alegeți domeniul, timpul și frecvența serviciilor noastre de curățenie, punând la punct programul personalizat care vi se potrivește cel mai bine.

0733388820

1 afișare0 comentarii

Postări recente

Afișează-le pe toate