• DANISTIR & MANU SRL

ÎNTREȚINEREA DE IARNĂ A CĂILOR DE ACCES ȘI A TRASEELOR

Curățarea zăpezii și a gheții de pe căile de acces, poteci și în fața intrărilor tuturor tipurilor de clădiri, iar după ce se lucrează și în funcție de intensitatea precipitațiilor și a temperaturii, presărăm sare și pietriș. Dinamica ieșirilor serviciului de iarnă al DANISTIR & MANU SRL este de acord cu clientul.

Curățarea zăpezii și a gheții de pe trasee și alee până cel târziu la 7:30 dimineața !!!

Ne puteți angaja pentru acest tip de serviciu după cum este necesar

0733388820

De asemenea, puteți solicita o ofertă pentru curățarea zăpezii și a gheții pentru tot sezonul.

După ce zăpada și gheața sunt îndepărtate de serviciul de iarnă DANISTIR & MANU, parcările și traseele dvs. vor fi în siguranță. Echipele noastre de iarnă și de îndepărtare a gheții nu opresc curățarea până nu văd asfaltul, fără a lăsa niciodată suprafețe nesigure.

DANISTIR & MANU oferă toate serviciile de deszăpezire, de la deszăpezire și dezghețarea scărilor, trotuarelor, căilor de acces la căi și parcare. Răspunsul rapid și serviciul nostru de calitate nu vă vor dezamăgi niciodată. Când zăpada începe să cadă, serviciul de iarnă este gata și gata până la sfârșitul sezonului de iarnă.

Echipele serviciului de iarnă ale DANISTIR & MANU sunt instruite și experimentate în toate activitățile de îndepărtare a zăpezii și a gheții, indiferent de vreme și de facilități. Oferim servicii de curățare a zăpezii și a gheții către spitale, centre comerciale, centre comerciale, depozite, centre industriale și persoane fizice.

Prin angajarea serviciului de iarnă al DANISTIR & MANU, nu numai că rezolvați toate problemele legate de îndepărtarea zăpezii și a gheții, dar puteți fi de acord și asupra celor mai bune condiții de plată. Sunați la DANISTIR & MANU și fiți de acord cu cea mai bună ofertă.

Serviciul de iarnă DANISTIR & MANU îndepărtează zăpada și gheața de pe toate suprafețele din zona Timisoarei și a împrejurimilor și vine în apel cât mai curând posibil.

0 afișări0 comentarii

Postări recente

Afișează-le pe toate