Termeni si Conditii

Politica Juritica
Prin deschiderea site-ului accesibil pe www.danistirandmanu.ro sau pe oricare dintre paginile sale, acceptați condițiile enumerate aici. În cazul în care nu sunteți de acord cu cei expuși mai jos, vă rugăm să nu deschideți site-urile noastre.
Informații
DANISTIR & MANU SRL. Depune toate eforturile pentru a asigura acuratețea informațiilor transferate pe acest site la data încărcării. Fără a aduce atingere celor de mai sus, DANISTIR & MANU SRL. nu ia nici o garanție, expresă sau implicită, pentru informațiile furnizate pe acest site și își rezervă dreptul de a efectua orice modificare, corectare sau ștergere a site-ului sau a informațiilor despre acesta în întregime sau parțial , fără notificarea acestora. DANISTIR & MANU SRL nu își asumă responsabilitatea pentru orice inexactitate sau incompletență a site-ului web.
DANISTIR & MANU SRL nu își asumă răspunderea pentru orice pierdere sau daună care decurge din accesarea sau absența sau utilizarea site-ului Web sau a informațiilor furnizate de site.
DANISTIR & MANU SRL. nu va fi răspunzătoare pentru niciun fel de daune, pierderi sau costuri sau cheltuieli rezultate din sau de utilizare sau incapacitatea de a utiliza o funcționare necorespunzătoare, probleme de operare sau orice schimbare neautorizată de date de către orice persoană sau care decurge din întârzierea în transmiterea informațiilor, virușul computerului, defectarea liniei sau a sistemului sau orice alt motiv similar.
Drepturi de autor
Site-urile web ale DANISTIR & MANU SRL. și conținutul acestora (conținutul fiind imagini, sunet și text), precum și aranjamentele acestora sunt protejate prin drepturi de autor sau mărci comerciale. Orice utilizare a unui astfel de conținut care depășește utilizarea personală, sub orice formă, nu poate fi făcută fără consimțământul scris expres prealabil al DANISTIR & MANU SRL.
Sunteți avertizat că orice utilizare care diferă de sau care încalcă termenii DANISTIR & MANU SRL. detaliate mai sus vor fi urmate de drepturile de autor, și consecințele penale. DANISTIR & MANU SRL. va lua măsuri împotriva oricărei încălcări a drepturilor care i-ar putea aduce la cunoștință.
Protejarea datelor
Protecția datelor personale furnizate de dvs. este de o importanță majoră pentru DANISTIR & MANU SRL. Orice date furnizate către DANISTIR & MANU SRL. prin intermediul internetului sunt protejate de acesta ca și cum aceste date ar fi fost disponibile în alt mod.
DANISTIR & MANU SRL. va trata toate datele personale puse la dispoziție în timpul utilizării site-ului său web, în conformitate cu dispozițiile legislative actuale maghiare (Legea nr. CXII din 2011 privind auto-determinarea informațională și libertatea de informare).
În cazul în care furnizați oricare dintre datele dvs. personale, din proprie voință, la DANISTIR & MANU SRL., sunteți de acord că DANISTIR & MANU SRL. poate înregistra și trata astfel de date în scopurile și pentru o durată necesară pentru tipul tranzacției
Securitatea procesării datelor
La solicitarea dvs. scrisă, DANISTIR & MANU SRL. vă va informa cu privire la gestionarea datelor dvs. personale.