SERVICII DE CURĂȚARE AUTO

Showroom auto curățare Timisoara
Showroom-urile auto necesită atenție la detalii și îngrijire suplimentară pentru a vă îmbunătăți experiența clienților. Oferim programe flexibile pentru a se potrivi nevoilor dvs., inclusiv seara târziu, dimineața devreme sau în weekend. Putem oferi servicii de concesionare auto și servicii de curățare a showroom-ului auto către reprezentanțele individuale sau sucursalele de franciză din Timisoara.

Serviciile de curățare a showroom-ului auto sunt complet personalizabile în funcție de cerințele specifice afacerii dvs. Oferim servicii de curățenie zilnice sau săptămânale pentru reprezentanțe și showroom-uri. Furnizăm servicii de curățenie pentru reprezentanțe individuale, precum și pentru rețele de franciză. Scopul nostru este de a oferi un serviciu excepțional prin menținerea zonei de showroom, a zonei de întâlnire, a toaletelor și a bucătăriilor într-o stare de top de fiecare dată. Serviciile noastre sunt susținute de o garanție de satisfacție expresă de 100%. Pentru un serviciu flexibil și fiabil de curățare în showroom-ul auto, contactați astăzi DANISTIR & MANU SRL!

Curățenia noastră în showroom-ul auto include:
Suprafata etajului showroom
Zonele de primire
Birouri și săli de ședințe
Camerele personalului
Toalete
Spații de bucătărie
Curățători cu experiență în showroom
După ce am lucrat cu reprezentanțe și showroom-uri auto, am acumulat cunoștințe și experiență solide pentru a putea oferi cel mai bun serviciu de curățenie. Clean Express vă va asigura că distribuitorul sau showroom-ul dvs. auto vor fi întreținute într-o stare imaculată. Credem că acest lucru va crea încredere în dvs. de către potențialii dvs. clienți, va spori experiența cumpărătorului și va sprijini dezvoltarea afacerii pe termen lung.
0733388820