SERVICII DE CURĂȚARE ȘCOLARĂ

Este de cea mai mare prioritate să avem un mediu curat și sănătos pentru copiii noștri. De aceea, aici, la DANISTIR & MANU SRL, ne-am instruit agenții de curățenie pentru a efectua servicii de curățenie școlară la cel mai înalt standard. Există tot felul de bacterii urâte care pot fi periculoase pentru copii, de aceea este vital ca mediul să fie igienizat în mod regulat.

Servicii de curățare școlară economice și sigure
La DANISTIR & MANU SRL curățăm școlile și corpurile educaționale de toate dimensiunile, inclusiv grădinițe, preșcolare, școli primare, școli secundare, colegii, universități și academii orășenești. Un cadru educațional, indiferent dacă este o școală sau o universitate, necesită un standard ridicat de curățenie și sunt esențiale produse de curățare de încredere și fiabile. Știm că fiecare școală, colegiu sau universitate este diferită și ne luăm timp pentru a elabora un plan individual pentru a acoperi fiecare aspect al muncii noastre înainte de a începe curățarea.

Curățenia noastră școlară și universitară include:
Curățenie regulată în perioada școlară
Curățarea profundă a școlii la sfârșitul perioadei
Curățare profundă la sfârșitul anului școlar
Curățenie zonă comună
Dezinfectarea antivirală (igienizare)
De asemenea, vă putem furniza școala cu diverse consumabile și consumabile. Folosim produse de curățare sigure, cu toate acestea, putem acomoda modificări ale materialelor dacă alte produse vor trebui utilizate din cauza alergiilor.

Ce putem curăța?
Săli de clasă, săli de curs și seminarii
Birouri și camere pentru personal
Zonele de primire
Săli de asamblare, auditorium și săli de sport
Holuri și coridoare
Toalete și băi
Centre de luat masa, restaurant și baruri
Camere de artă, camere de știință
Biblioteci
0733388820