Curatenie in Bar si Restaurante

Clienții vor fi atenți la curățenie

Bucătăriile profesionale ale asociațiilor, barurilor, restaurantelor și hotelurilor, bucătăriilor industriale și activităților din industria hotelieră în general, necesită o curățenie strictă și responsabilă. Resturi alimentare, stropi, grăsimi și fum se acumulează în zone greu de curățat, care nu vor fi curățate prin curățarea regulată.

Cunoaștem nivelul de cerere și responsabilitate al industriei hoteliere din Timis, precum și profesionalismul pe care industria hotelieră îl așteaptă să ne îndeplinească munca. Cu sistemul nostru de curățare, asigurăm dezinfecția și curățenia oricărui amplasament. Cu noi și cu sistemul nostru de lucru, spațiile dvs. vor fi curate și uscate pe orice suprafață, economisind timp și bani.

Ne definim eforturile în 4 zone principale din Timis:
1.- Zone de căldură: arzătoare, fiare de călcat, grătare și cuptoare.
2.- Locuri de extracție: sisteme de extracție a fumului și hota de bucătărie.
3.- Zone de lucru: rafturi, suprafețe și altele.
4.- Zona pământului.
0733388820