Cleaning Mirror

Despre Noi

DANISTIR & MANU SRL oferă o suita de servicii variate, cum ar fi:
- curațenie de intreținere.- curațenie la domiciliu- curațenie birouri- curațenie generala.- curațenie apartamente- curațenie dupa dezvoltator imobiliar si reamenajari. - curațarea-spalarea-igenizarea canapelelor, saltelelor, covoarelor, scaunelor.
Curațarea si igenizarea tapițeriilor din material textil se face prin injecție-extracție, o metoda care implica un utilaj special – un aspirator injecție extracție, care funcționeză prin pulverizarea unei soluții speciale, cu spumare redusa, pe suprafața textila, care este mai apoi aspirata din nou in aparat.
Aceasta metoda, care curata si apoi aspira soluția imediat dupa, asigura o curățare profunda a fibrelor textile naturale sau sintetice.
Asiguram materialele de curățenie necesare:- detergent pardoseala cu concentrație mare- detergent geaTA- maturi, farase, galeti, mopuri, lavete- parfum de ambient cu o concentratie mare- hartie profesională
Pentru întreținerea curățeniei la un nivel cat mai ridicat, pe lângă detergenții de calitate, un aspect curat si primitor al locuinței dumneavoastră este dat de echipamentele profesionale folosite.
Serviciile noastre sunt adresate atat persoanelor fizice cat si juridice din orice zona din Timisoara, Dumbravița, Mosnita.
Solicita o oferta personalizată contactându-ne la numărul de telefon 0733388820- sau trimițând mesaj privat.