Oferte

Romania - UK   

Daca cunoasteti si alte siteuri va rugam sa scrieti prin mesaj in partea de jos a pagini

Serviciile de curatenie bloc se efectueaza in baza unui contract de prestari servicii de curatenie,incheiat intre firma de curatenie si asociatia de proprietari, in baza caruia firma deleaga catre asociatia de proprietari personal desemnat (femeie de serviciu) pentru efectuarea de servicii de curatenie in spatiile comune din cadrul unui bloc sau scara de bloc. 

Dacă sunteți în căutarea fiabilității și profesionalismului, suntem agenția potrivită pentru curățenie: contactați-ne acum pentru o ofertă personalizată 

 

Societate cu activitate de servicii curatenie blocuri Timisoara  –  oferim servicii profesionale de curatenie in bloc la cel mai ridicate standarde pentru asociatii de proprietari, blocuri sau scari de bloc din Timisoara.

DANISTIR GROUP company recruits personal cleaning for: cleaning services, personal care,dealers, dishwashers, personnel in clothes and car wash, maintenance, Workers in the factory,camerists,valet, personal store, event staff.

Firma de curatenie SC.DANISTIR & MANU.SRL inchiriaza personal curatenie pentru:servicii de curatenie in birouri

Tarifele se stabilesc in functie de dimensiunea suprafetelor, necesarul de personal,complexitatea serviciilor prestate si timpul alocat.

DANISTIR GROUP., With the registered office of United kingdom, Number 11105340, is a private commercial company specializing in the guarding of objectives, goods, values, accompanying persons, the operation of anti-burglary techniques, rapid intervention in the event, investigations and protection of persons.

We build quality web pages and provide our customers with a useful tool to promote online the business they are doing.

Our web design packages are designed to be accessible to all categories of customers.

We have a wide range of websites,from presentation sites to online product catalogs, online stores or web portals