Modeling

DESPRE NOI 

DANISTIR & MANU este o agentie de modele si modeling stabilita in Timisoara, Romania care reprezinta modele de sex feminin si masculin.

Am plecat la drum cu dorinta de a realiza ceva.

Am pornit de la ideea unei imagini care sa se apropie de perfectiunea feminina si de acolo am inceput sa cladim.

Caramida cu caramida si piesa cu piesa speram sa construim puzzle-ul in care am intrat fara a face compromisuri de la calitate si corectitudine.

Agentia de modeling si impresariat artistic DANISTIR & MANU nu are taxe ascunse.

Nu luam manechinelor care semneaza contractele de colaborare sau exclusivitate taxe sau bani, in schimb oferim oportunitati de lucru si un venit care speram noi sa fie stabil si constant pentru cei care lucreaza cu noi.

Telul nostru este de a deveni cea mai importanta agentie din partea de vest a Romaniei oferind imagine partenerilor nostri incredere in profesionalismul echipei si ceva ce nu pot sa ofere multi in Romania : un pachet complet de servicii, de la productia foto/video pentru clienti pana la marketing si promovarea acestora in mediul de afaceri in care lucreaza.

DANISTIR & MANU produce si organizeaza evenimente si show-uri unice prin concept si punere in scena.

Oferim fotomodele pentru publicitate si campanii publicitare in Timisoara, Arad, Caras-Severin si Hunedoara dar ofera si hostesse pentru promovarea imaginii firmei sau produselor dvs. in diverse si diferite tipuri de activitati: targuri, conferinte, mitinguri, centre comerciale, cluburi si discoteci, promotii si sampling de produse precum si o gama larga de evenimente.

Fetele DANISTIR & MANU sunt obisnuite cu lumina reflectoarelor, cu tocurile inalte si tinutele de gala, dar in acelasi timp sunt familiare si cu studiourile de fotografie si copertele ziarelor si revistelor din partea de vest a Romaniei.

Apeland la DANISTIR & MANU pentru imaginea dvs. aveti garantia calitatii si profesionalismului.