Mentenanta

Lipsa de tehnici, un climat de afaceri puternic și cerințele de responsabilitate în materie de reglementare sunt doar câteva dintre provocările cu care se confruntă organizațiile de întreținere a aviației.


Personalul de întreținere este invitat în mod repetat să producă mai multe rezultate cu resursele existente, asigurând în același timp că fiecare activitate este documentată corespunzător pentru scopuri financiare, de reglementare și de urmărire internă, deoarece facilitățile vizează o mai bună înțelegere a progresului, eficienței și utilizării forței de muncă. Organizațiile care se ocupă de industrie privesc la datele din timp real colectate de la magazin pentru a lua decizii de alocare a resurselor în timp util și pentru a comunica eficient cu clienții. Procesele de hârtie și introducerea manuală a informațiilor redundante, efectuate ore după finalizarea lucrărilor, nu sunt doar practici ineficiente, ci pot ține centrul dvs. de service înapoi de la luarea deciziilor de afaceri bune și vă doare linia de jos. Cum pot centrele de servicii să obțină cele mai multe de la personal, în timp ce poziționează în același timp afacerea pentru succes?


Centrul de servicii conectat are abilitate cu tehnicienii

Instrumente de mobilitate care furnizează informații în timp real și care pot fi aplicate


Folosind tehnologia mobilă, cum ar fi CORRIDOR Go, conducătorii și tehnicienii beneficiază de libertatea de a interacționa, actualiza și documenta informații în sistemul dvs. electronic de înregistrare printr-un dispozitiv portabil convenabil. 

Acest lucru oferă echipei de întreținere și managementului informații în timp real, fără a afecta cadența de lucru a magazinului. 

Având o conexiune directă cu sistemul dvs. de operare, indiferent dacă vă aflați în hangar sau pe tot globul, este mai ușor să solicitați părți și materiale, să documentați noi descoperiri, să capturați imagini și să certificați munca finalizată - toate cu suport pentru semnătură electronică. În consecință, centrul de servicii conectat poate reacționa în mod repetat la schimbările în priorități, are acces instantaneu la informații în timp real atunci când comunică cu clienții și permite tehnicienilor să petreacă mai mult timp făcând ceea ce fac cel mai bine, deservind avioanele.