DESPRE NOI

Timpul este prea pretios pentru a-l irosi smotruind toata ziua sau cel putin asa gandesti tu si tocmai de aceea esti in cautarea unei firme care presteaza servicii profesionale de curatenie?

Primavara s-a instalat deja in toata tara si incet, dar sigur, se apropie si luna femeii si Pastele. Simti nevoia unei curatenii de primavara, a unei reimprospatari a locuintei, asa incat sa primesti cum se cuvinte, atat in suflet, cat si in casa ta, primavara cu tot alaiul ei de flori.Si pentru ca esti din Timisoara, avem o recomandare cum nu se poate mai indicata.

Este vorba despre DANISTIR & MANU.SRL ce ofera o multime de servicii de curatenie, fie pentru persoane fizice, fie pentru persoane juridice.

Cert este ca prin ajutorul echipei DANISTIR & MANU.SRL casa ta va straluci de curatenie si asta fara un minim de efort din partea ta.In privinta preturilor, DANISTIR & MANU.SRL practica un raport corect calitate-pret, care-ti va surade cu siguranta.

Nu trebuie decat sa iei legatura cu aceasta companie si sa stabilesti detaliile unei fructuoase colaborari de ambele parti.

Topul serviciilor de curatenie oferite de catre DANISTIR & MANU.SRL

Pentru a-ti face o idee despre posibilitatile tale de alegere, iti prezentam pe scurt oferta DANISTIR & MANU.SRL:

Curatenie de intretinere.

Curatenia se stabileste in functie de necesitatile clientului si presupune, in general, stergerea prafului de pe toate suprafetele din camera sau locuinta, acest lucru realizandu-se cu solutii speciale; aspirarea sau maturarea pardoselilor, fie parchet, fie covor, dar si spalarea pardoselii; curatenie la baie si la bucatarie si golirea cosului de gunoi.

Acest serviciu se realizeaza pe baza de abonament, iar echipa vine periodic si are grija de casa ta.

Curatenie generala.

Cuprinde toate etapele de mai sus, dar are in plus si curatarea faiantei de la baie si bucatarie, spalarea de geamuri, oglinzi si usi si curatarea de corpuri de iluminat, totul facandu-se indetaliu.

Curatenie dupa constructor. Se stie ca atunci cand renovezi un apartament sau o intreaga casa, mizeria care se strange iti da batai de cap. DANISTIR & MANU.SRL face asta in locul tau, lasand in urma sa totul luna.

Degeaba ai pretentia de la meseriasii din constructii sa curete dupa ce-si termina treaba, caci acestia sunt destul de neglijenti.

Mai bine chemi o echipa specializata doar in curatenie si treaba e ca si facuta.

Curatenie industriala.

Presupune curatenia specializata pentru hale, depozite, magazine de desfacere sau spatii de productie ce au o suprafata foarte mare. In acest caz iti trebuie o intreaga echipa de muncitori, utilaje si produse de calitate, astfel incat totul sa fie curat.

Se curata inclusiv tavanul si grinzile, tubulaturile de aerisire, corpurile de iluminat, peretii si, in special, pardoselile.

Curatare parchet.

Parchetul necesita o ingrijire speciala. DANISTIR & MANU.SRL il curata cu atentie si ii aplica un tratament de ceruire, la nevoie, astfel incat totul sa straluceasca.

Curatare mocheta.

Si mocheta reprezinta o bataie de cap.

Daca te-ai saturat sa o scuturi si sa o speli in spatele blocului, lasa echipa DANISTIR & MANU.SRL sa-si faca treaba, iar tu vei fi multumit de rezultat.

Indiferent de nevoile tale, ia legatura cu firma de curatenie DANISTIR & MANU.SRL si aceasta iti va personaliza oferta, astfel incat tu sa fii multumit!