Comunicate de Presa

Actionam cu echipamente de curatenie industriale si personal calificat. Respectam un set de proceduri concepute pentru curatenia acestor tipuri de spatii pentru a obtine rezultate optime. Intreaga activitate este supervizata de un sef de echipa.

 

Oferiti casei dumneavoastra curatenia de intretinere de care are nevoie pentru a devein acel spatiu curat si igienizat la care visati de mult timp! DANISTIR & MANU este o echipa tanara, calificata in curatenia la domiciliu, indifferent daca vorbim despre garsoniere, apartamente, case sau vile. 

 

Stim cat de important este sa gasiti un om priceput la curatenia generala la domiciliu, tocmai de aceea va intampinam cu cele mai calitative servicii, la cele mai accesibile preturi!In echipa DANISTIR & MANU veti gasi in permanenta o menajara de incredere, pregatita sa faca curatenie generala la cele mai inalte standarde ale profesionalismului!

 

Curatenia la domiciliu vizeaza spatiile locuintelor. Asiguram curatenie in case, vile, apartamente, garsoniere. Oferim interventii la cerere sau cu abonament. 

 

Serviciile de curatenie comerciala sunt destinate clientilor companii din Timisoara. Vizam spatii comerciale, puncte de lucru, showroom-uri, hoteluri, restaurant, supermarket-uri, cazinouri, cabinete medicale s.a.