Articole

Our vision is to always be recognized as an excellent cleaning company by our customers, our employees and the communities we serve.

Romania - UK   

Daca cunoasteti si alte siteuri va rugam sa scrieti prin mesaj in partea de jos a pagini

DANISTIR GROUP understands that the first impressions are crucial, and the presentation of the reception area of the hotel and hotel rooms is extremely important to your customers and your hotel reputation.

 

The territory of UK is now able to benefit from the DANISTIR GROUP commercial cleaning services. The cleaning service group offers a wide Range of services such as: cleaning of buildings, storage, deep cleaning of commercial premises, ventilation and cleaning of pipes, cleaning of the
kitchen, cleaning of windows and even deep cleaning of containers.

 

The provision of first-class cleaning and maintenance services for hotels and serviced apartments is one of our main areas ofexpertise and our cleaning agents for our apartments and apartments have don so since 2015. Our services include Front of House, Back of House and Night Cleaning, Cleaning of Inner and Outdoors, Deep Cleaning of Kitchen, Room Service, Chefs, Kitchen, Marble, Cleaning and Maintenance of Flooring, Carpet and Upholstery Cleaning.

O agentie imobiliara experimentata in domeniul activ al tranzactiilor ar spune ca nu cumperi o casa, ci un stil de viata.
Aceasta abordare este vitala pentru existenta si succesul constant al unei agentii imobiliare din Timisoara, indeosebi pentru DANISTIR & MANU o agentie dedicata pe deplin tranzactiilor de succes.Si, astfel, se ajunge la un punct fierbinte si adesea disputat
de agentii imobiliare sonore din Timisoara: este suficient sa existi pe piata de profil ca intermediar al vanzarii de apartamente sau este nevoie de implicare si devotament pentru a oferta clientii cu acel potential camin fericit la care viseaza?

 

Curățarea Civila , apartamentelor , vilelor și apartamentelor private : compania de curățenie DANISTIR & MANU vă pune la dispoziție profesionalismul pentru curățarea obișnuită și extraordinară a casei dvs.După îndepărtarea, lucrări de construcții, schimbarea chiriașii sau pierderile de curățare casa poate deveni foarte lung și complicat, să nu mai vorbim de faptul că - în cazul în care nu se realizează cu atenție - se poate rula în crearea de mucegai , pete dificile și proliferarea animalelor buruieni cum ar fi gândacul, căpușele, acarienii și șoarecii.

În același timp , putem oferi mai multe interventii specifice , cum ar fi canapele salubritate , scaune și covoare, întreținerea spațiilor verzi, precum și cererea mare  de cristalizare marmura , care este cea mai bună alternativă la podele de marmură lustruire pentru a reveni la frumusețea lor naturală. În timpul iernii, serviciul de plug de zăpadă este, de asemenea, activ în  întreaga Romaniei.

 

Dacă ai o locuință pe care dorești să o închiriezi e mai bine să apelezi la  o firmă profesionistă, precum este DANISTIR & MANU, decât să încerci ca să te descurci pe cont
propriu. Ai putea să faci greșeli catastrofale.

 

Apeland la leasingul de personal, clientii au acces rapid la forta de munca preselectata si calificata, transformand cheltuielilede personal in cheltuieli cu serviciile de curatenie. DANISTIR & MANU  asigura realizarea tuturor proceselor de gestiune a resurselor umane si activitatilor administrative pentru propriul personal inchiriat clientului.

 

Viziunea noastră este să fim recunoscuți  întotdeauna ca o companie excelentă de servicii de curățenie de către clienții noștri, angajații noștri și comunitățile pe care le deservim.

 

Teritoriul Romaniei este acum capabil să beneficieze de serviciile de curățenie comerciale
DANISTIR & MANU. Grupul de servicii de curățenie oferă o gamă largă de servicii, cum ar fi: curățarea clădirilor, depozitarea, curățarea profundă a Incăperilor comerciale, ventilarea și curățarea conductelor, curățarea bucătăriei, curățarea  ferestrelor și Chiar curățarea profundă a containerelor.

 

Propunem Asociatiilor de proprietari abonamente lunare pentru curatenie.

Personalul nostru este atent instruit, prezentabil.     
Veti beneficia de o persoana dedicata pentru curatenie care va fi prezenta la locatie dupa cerinte.Un supraveghetor dedicat se va ocupa de situatiile neprevazute si de relatia cu asociatia in general        
In lipsa persoanelor dedicate (concediu de odihna sau alte motive), DANISTIR & MANU asigura personal inlocuitor.

 

De-a lungul anilor, am selectat membrii echipei noastre de curățenie pentru atitudinea lor exemplară, angajamentul față de serviciu și fiabilitatea. Munca lor este monitorizată continiu pentru a vă asigura că vă satisface nevoile și standardele noastre exigente. În plus, investim în
formarea, supravegherea și motivarea angajaților noștri.