Articole

O agentie imobiliara experimentata in domeniul activ al tranzactiilor ar spune ca nu cumperi o casa, ci un stil de viata.
Aceasta abordare este vitala pentru existenta si succesul constant al unei agentii imobiliare din Timisoara, indeosebi pentru DANISTIR & MANU o agentie dedicata pe deplin tranzactiilor de succes.Si, astfel, se ajunge la un punct fierbinte si adesea disputat
de agentii imobiliare sonore din Timisoara: este suficient sa existi pe piata de profil ca intermediar al vanzarii de apartamente sau este nevoie de implicare si devotament pentru a oferta clientii cu acel potential camin fericit la care viseaza?

 

Curățarea Civila , apartamentelor , vilelor și apartamentelor private : compania de curățenie DANISTIR & MANU vă pune la dispoziție profesionalismul pentru curățarea obișnuită și extraordinară a casei dvs.După îndepărtarea, lucrări de construcții, schimbarea chiriașii sau pierderile de curățare casa poate deveni foarte lung și complicat, să nu mai vorbim de faptul că - în cazul în care nu se realizează cu atenție - se poate rula în crearea de mucegai , pete dificile și proliferarea animalelor buruieni cum ar fi gândacul, căpușele, acarienii și șoarecii.

În același timp , putem oferi mai multe interventii specifice , cum ar fi canapele salubritate , scaune și covoare, întreținerea spațiilor verzi, precum și cererea mare  de cristalizare marmura , care este cea mai bună alternativă la podele de marmură lustruire pentru a reveni la frumusețea lor naturală. În timpul iernii, serviciul de plug de zăpadă este, de asemenea, activ în  întreaga Romaniei.

 

Dacă ai o locuință pe care dorești să o închiriezi e mai bine să apelezi la  o firmă profesionistă, precum este DANISTIR & MANU, decât să încerci ca să te descurci pe cont
propriu. Ai putea să faci greșeli catastrofale.