Anunturi

Societate cu activitate de servicii curatenie blocuri Timisoara  

–  oferim servicii profesionale de curatenie in bloc la cel mai ridicate standarde pentru asociatii de proprietari, blocuri sau scari de bloc din Timisoara.

 

DANISTIR & MANU este disponibila pentru: - Serviciile de curatenie in scari de Bolc.

Regular sau cu un resort curat. Scurtă notificare Urgență de curățare - după petreceri, sfârșitul perioadei de închiriere etc. Zonele comunale în blocuri de locuințe,scariile bocului. Ajutați-vă să vă mutați acasă - împachetați sau despachetați. 

Compania de curățenie DANISTIR & MANU operează pe tot teritoriul ROMANIEI și provinciei sale, oferind servicii profesionale de curățenie pentru apartamente, condominii, birouri, magazine și clădiri industriale. De asemenea, efectuăm tratamente speciale de curățare, cum ar fi cristalizarea marmurei , curățarea podelelor prețioase, antice sau deteriorate, dezinfectarea canapelelor și fotoliilor acasă și salubrizarea saltelelor. Folosim numai produse de curățare de înaltă calitate și detergenți , respectând sănătatea și mediul înconjurător, și avem cele mai bune mașini profesionale de curățat.: șaibe de înaltă presiune, scrumieri pentru podea, polizoare, aspiratoare lichide, mașini de curățat covoare, aspiratoare și multe alte echipamente și accesorii de ultima generație pentru a elimina orice fel de problemă din proprietățile dvs. Dacă sunteți în căutarea fiabilității și profesionalismului, suntem agenția potrivită pentru curățenie: contactați-ne acum pentru o ofertă personalizată .

 

Pentru serviciile de curățenie condominiu obișnuite și extraordinare încredințate întreprinderii DANISTIR & MANU. Realizăm scări de curățare, podele , ferestre, covoare, ascensoare, ferestre, pivnițe și exterioare la proprietățile de condominiu de toate dimensiunile .Contactați-ne pentru o ofertă gratuită personalizată și pentru a vă stabili zilele și orele cele mai convenabile pentru a vă face curățenia condominii și zonele comune. Lucrăm în întreaga zonă A Romaniei și folosim numai produse ecologice care nu dăunează animalelor sau oamenilor.

De asemenea, suntem specializați în curățarea proprietăților valoroase, a materialelor delicate și a tratamentelor speciale pentru pardoseli cum ar fi cristalizarea marmurei . În plus, efectuăm și un serviciu de plug pentru zăpadă.

 

Aveți o afacere? DANISTIR & MANU efectuează  curățenie obișnuită  și  extraordinară  în activități comerciale pe întreg teritoriul Romaniei.Locuri în mulțimi mari ca  centre comerciale , magazine ,  supermarketuri , centre sportive ,  bazine de înot  și  săli de sport  necesită curățare regulată și de a fi dezinfectate în mod corespunzător, pentru a preveni formarea de mucegai, pete, bacterii și infestări care pot cauza probleme de sanatate pentru angajati și clienților.curățenie attivitatii comercială solicita o  estimare gratuită acum , inspecția este obligatorie și va fi utilizată pentru a stabili împreună cea mai bună soluție în funcție de nevoile dvs. Realizăm intervenții de afaceri de curățare continuă sau extraordinare, mai ales după evenimente, deschideri, renovari, lucrări de construcții și evenimente sportive sau orice alt tip.

 

Dacă sunteți în căutarea unei companii de curățenie industrială, DANISTIR & MANU este specializată în salubrizarea și curățarea clădirilor industriale și a depozitelor . 

Vă asigurăm o salubrizare serioasă și profesională a proprietății, fără a împiedica sau încetini activitatea companiei dvs. și a angajaților dumneavoastră.curățarea industrială în Romania De asemenea ,

Efectuam tratamente specifice , cum ar fi cristalizarea marmura , curățarea pardoselilor industriale sau pardoseli valoroase, vechi sau deteriorate, salubrizarea și " salubrizarea de canapele la domiciliu , covor de curățare și de a oferi un serviciu de plug de zăpadă în  toată Romania. 

Încredere în DANISTIR & MANU și echipa sa de curățători pentru un loc de muncă profesionist și precis care vă va lăsa cu siguranță mulțumit.

 

Societate cu activitate de servicii curatenie blocuri Timisoara  –  oferim servicii profesionale de curatenie in bloc la cel mai ridicate standarde pentru asociatii de proprietari, blocuri
sau scari de bloc din Timisoara.Serviciile de curatenie bloc se efectueaza in baza unui contract de prestari servicii de curatenie, incheiat intre firma de curatenie si asociatia de proprietari, in
baza caruia firma deleaga catre asociatia de proprietari personal desemnat (femeie de serviciu) pentru efectuarea de servicii de curatenie in spatiile comune din cadrul unui bloc sau scara de bloc.